Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της διανύει η Δώρα Παντέλη. Λίγες εβδομάδες μετά τον παραμυθένιο γάμο της με τον Τζον Μεραμβελιωτάκη, η γνωστή αθλητικογράφος απολαμβάνει τις πρώτες καλοκαιρινές αποδράσεις ως παντρεμένη, επιλέγοντας τη Μύκονο για στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μέσα από τα social media, η Δώρα Παντέλη μοιράστηκε φωτογραφίες από το νησί των Ανέμων, ποζάροντας με καλοκαιρινή διάθεση και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Mykonos looks a little different these days», αφήνοντας να φανεί πως το φετινό καλοκαίρι έχει για εκείνη ξεχωριστή σημασία.
Η παρουσιάστρια και αθλητικογράφος δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της νέας περιόδου της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τον άνθρωπο με τον οποίο αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα.
Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Δώρα Παντέλη και ο Τζον Μεραμβελιωτάκης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε μια άκρως ρομαντική τελετή, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η ίδια έλαμπε μέσα στο νυφικό της, ενώ οι εικόνες από τον γάμο τους πλημμύρισαν τα social media, με το ζευγάρι να ζει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της κοινής του πορείας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
