Δώρα Τσαμπάζη για Δημήτρη Παπανώτα: «Βρίσκω και άλλα προβληματικά στοιχεία στο αμοντάριστο υλικό»

Κύριο θέμα συζήτησεις στα Μέσα τις τελευταίες ημέρες είναι η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να αφαιρέσει τον Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν από μια δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν ο δημοσιογράφος.

Η Δώρα Τσαμπάζη που είναι επίσης υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/4 στην εκπομπή «Fay’s time» αναφέροντας πως παρακολουθώντας την αμοντάριστη δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα εντόπισε και άλλα προβληματικά σημεία.

«Νομίζω ότι σας τιμά σαν εκπομπή που δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές και στο αμοντάριστο υλικό. Ίσα ίσα που βρίσκω και άλλα προβληματικά σημεία αλλά δεν θέλω να τα αναλύσω. Θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή στη μάχη των Ευρωεκλογών ρίχνονται πολύ σπουδαίες γυναίκες, όπως η Σοφία Μπεκατώρου, αλλά και η Κωνσταντίνα Κούνεβα» ανέφερε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη και πρόσθεσε,

«Δεν ξέρουμε σε ποια θέση ήταν ο κ. Παπανώτας, αυτά είναι διαρροές. Εγώ, ας πούμε, δεν ξέρω την θέση μου στην Κεντρική Μακεδονία. Δεν το ξέρω. Ξέρω από ράδιο αρβύλα, από δημοσιογράφους, ότι είμαι πρώτη ή δεύτερη. Δεν έχω μάθει όμως ακριβώς την σειρά των σταυρών γιατί το κόμμα αποφάσισε αυτά να μην τα κοινοποιήσει».

«Οπότε, αν έχει κάτι διαρρεύσει στα κανάλια, ο Παπανώτας μπορεί να ήταν και πρώτος αλλά μπορεί να ήταν και τελευταίος και να μπήκε στο παρά πέντε. Αυτά τα είπαν οι δημοσιογράφοι αλλά το κόμμα επίσημα αποφάσισε ότι δεν θα βγάλει τα αποτελέσματα» κατέληξε η Δώρα Τσαμπάζη.

Read More

And More