Δωροθέα Μερκούρη: Η αποκάλυψη για το GNTM και το bullying που βίωσε στο μόντελινγκ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας 20/6 βρέθηκε στη επίδειξη μόδας που πραγματοποίησαν ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος στον ιστορικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το «GNTM» ενώ αποκαλύπτει το bullying που έχει ζήσει όσο ήταν μοντέλο.

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση για το GNTM, μου αρέσει να παίζω σε σειρές, ταινίες και μου αρέσει πολύ και να μαγειρεύω, οπότε αυτό είναι η προτεραιότητά μου», είπε αρχικά η Δωροθέα Μερκούρη.

Η Δωροθέα Μερκούλη αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν μοντέλο, αποκαλύπτοντας πως έχει βιώσει bullying λόγω των κιλών της: «Όταν ήμουν και εγώ μοντέλο ήμουν διαφορετική, δεν ήμουν αυτό το κλασσικό μοντέλο με τις αναλογίες τις σωστές και έχω ζήσει το μπούλινγκ της διαφορετικότητας. Δεν ήμουν πολύ αδύνατη, είχα μεγάλη μύτη, δεν είχα τις αναλογίες ενός μοντέλου που μπορούσε να κάνω πασαρέλα. Δεν με έκλειναν οι σχεδιαστές και στην Ελλάδα οι σχεδιαστές με δέχτηκαν όταν περπάτησαν στη Γαλλία. Είναι πολύ σημαντικό να δεχτούμε τη διαφορετικότητα και στην Ελλάδα. 

Read More

And More