Δωροθέα Μερκούρη: Μας συστήνει την αδελφή της! Η εκπληκτική τους ομοιότητα

Δωροθέα Μερκούρη: Μας συστήνει την αδελφή της! Η εκπληκτική τους ομοιότητα | tlife.gr

Η αδυναμία της Δωροθέας Μερκούρη στην οικογένειά της είναι γνωστή και η διάσημη ηθοποιός και καλλιτέχνιδα δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram από αγαπημένες στιγμές της καθημερινότητάς της,. Έτσι, έγινε και αυτές τις μέρες, όταν η Δωροθέα Μερκούρη ταξίδεψε ως την Ισπανία και το νησί Μινόρκα (δίπλα στη Μαγιόρκα) για το γάμο ενός φιλικού της ζευγαριού.

Και φυσικά σε αυτήν την κοινωνική εκδήλωση δεν πήγε μόνη, αλλά μαζί με την αδελφή της Αλεξάνδρα. Αν και τα δυο κορίτσια έχουν διαφορετικό λουκ στα μαλλιά –η Δωροθέα είναι μελαχρινή και η Αλεξάνδρα ξανθιά- η ομοιότητά τους στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Οι δυο τους, μάλιστα, αν και έχουν ακολουθήσει διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό και lifestyle: η Δωροθέα ασχολείται με την υποκριτική και η Αλεξάνδρα είναι art director και ζει στο Παρίσι και οι δυο είναι το ίδιο κομψές και elegant. Και μπορεί να μην κάνουν πολλές κοινές κοσμικές εμφανίσεις, οι δυο αδελφές όμως είναι πολύ δεμένες και όποτε έχουν την ευκαιρία εμφανίζονται μαζί.

Δες τις φωτογραφίες από το γάμο της Julie με τον  Lionel , στον οποίο βρέθηκαν τα κορίτσια!

Εντυπωσιακή στα κίτρινα η Δωροθέα Μερκούρη

 

READ more