Δωροθέα Μερκούρη: «Μοιάζει σαν να τρελαίνομαι, αλλά… θα τελειώσει σύντομα»

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Δωροθέα Μερκούρη και μετά την έξαρση του κορονοϊού, η αγαπημένη ηθοποιός είχε μείνει από νωρίς σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της. Η ίδια δεν έχει σταματήσει λεπτό να ενημερώνεται για την κατάσταση στην Ιταλία, αλλά και την Ελλάδα και να στέλνει τα δικά της μηνύματα.

Σε μια προσπάθεια να σταθεί αισιόδοξη, η Δωροθέα Μερκούρη εξηγεί πόσο σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε όλοι τα μέτρα της κυβέρνησης για την μη εξάπλωση της μόλυνσης.

«Η Αθήνα έμεινε επιτέλους σπίτι της από την Παρασκευή. ¨Όλοι θα απολαύσουμε αυτόν τον γαλανό ουρανό όταν τα δύσκολα θα περάσουν. Τώρα όμως πρέπει να σταματήσουμε, να είμαστε δυνατοί και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες «αγάπης» από τους ειδικούς και τους γιατρούς: κρατάμε αποστάσεις, δεν ερχόμαστε σε επαφή, πηγαίνουμε μόνο για τα απαραίτητα ψώνια, κρατάμε αποστάσεις στα supermarkets (περισσότερο από ένα μέτρα) και δεν πηγαίνουμε σε μέρη με πολύ κόσμο.  Χρησιμοποιούμε ακόμη γάντια και σεβόμαστε όσους εργάζονται ενώ εμείς βρισκόμαστε σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B9xIbsOgtiy/

Και πρόσθεσε: «Ακούγεται σαν να τρελαίνομαι; Όχι, είμαι Ιταλίδα και γνωρίζω πολύ καλά τι έχει προκαλέσει αυτό ο ιός. Έχω οικογένεια και φίλους εκεί και σας λέω ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες, να είμαστε υπεύθυνοι και να σώσουμε την χώρα από την παράλογη καταστροφή. Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο θα το ξεπεράσουμε σύντομα, θα είμαστε ενωμένοι, δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις. Αλλά θα τελειώσει σύντομα».

Η απόσταση αγάπης στην περίοδο το κορονοϊού!

Read More

And More