Δούκισσα Νομικού: Η ανυπομονησία για τον τοκετό και τα δώρα για τον μικρό Σάββα!

Σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του μικρού Σάββα βρίσκονται η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μπει πια στον μήνα της και περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη μέρα για τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Δημήτρη.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πέρσι το καλοκαίρι στην Μύκονο, είναι στα καλύτερά του, έχει κάνει όλες τις ετοιμασίες για τον μπόμπιρα και από μέρα σε μέρα περιμένει με αγωνία της άφιξή του. Όπως έχει αποκαλύψει και η Δόυκισσα Νομικού, η περίοδός της εγκυμοσύνης ήταν πολύ ξεχωριστή για εκείνη και παρά το πρώτο άγχος και τις ανησυχίες, έχει καταφέρει να την απολαύσει. “Τώρα πια νιώθω γυναίκα”, έχει πει με συγκίνηση, ενώ η ανυπομονησία για τον ερχομό του μωρού της δεν έχει τέλος.

https://www.instagram.com/p/BgjeB94Fymp/?taken-by=dutchesss_

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, οι φίλες της οργάνωσαν και το baby shower, όπου και ανακοινώθηκε επίσημα το όνομα του θα πάρει ο γιος της, από τον πατέρα του συζύγου της Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον Σάββα Θεοδωρίδη, στον οποίο το ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία.

Όσο για τις προετοιμασίες; Η όμορφη Δούκισσα έχει διαλέξει όλα όσα χρειάζεται για το παιδικό δωμάτιο, ενώ και τα δωράκια για τον γιο της, δεν έχουν τέλος. Η ίδια μάλιστα, λατρεύει να κάνει unboxing και στα δώρα του γιου της και να μοιράζεται φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BfapqXFFJ7a/?

https://www.instagram.com/p/Be-xuWLFOH7/?

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, πως η Δούκισσα Νομικού μετά τη γέννηση του μπέμπη θα μείνει για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θα αφοσιωθεί στο γλυκό της πλασματάκι: “Θέλω να προετοιμαστώ και να αφιερωθώ πλήρως στο μικρό μου πλασματάκι. Θέλω να είμαι εκεί, θέλω να είμαι δίπλα του, θέλω να είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Όπως ήταν και η δική μου μανούλα”, είχε γράψει πριν λίγο καιρό στο blog της!

https://www.instagram.com/p/BegESUWl1uu/?taken-by=dutchesss_

Read More

And More