Δούκισσα Νομικού: Το baby shower που ετοίμασαν οι φίλες της και το όνομα του μωρού [pics]

Δούκισσα Νομικού: Το baby shower που ετοίμασαν οι φίλες της και το όνομα του μωρού [pics] | tlife.gr

Στον μήνα της μπαίνει σιγά σιγά η Δούκισσα Νομικού και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτεί στον κόσμο το γιο της. Εκτός από τις αγορές και τα πράγματα που προμηθεύτηκε για να κάνει τον ερχομό του στο σπίτι πιο ευχάριστο και εύκολο, η ίδια φρόντισε να διαβάσει πολλά σχετικά βιβλία και να είναι καθόλα έτοιμη για όσα θα ακολουθήσουν.

Βέβαια, θα έχει συνεχώς δίπλα της την μαμά της και την πεθερά της αλλά και τις κολλητές της. Εκείνες άλλωστε φρόντισαν να της κάνουν το καλύτερο baby shower που θα μπορούσε να έχει για το μωρό της.

https://www.instagram.com/p/BeS9reKlA4Z/?taken-by=dutchesss_

Η Δούκισσα νομικού μοιράστηκε κάποια από αυτά που ετοίμασαν οι φίλες της για την όμορφη γιορτή. Η μέλλουσα μαμά μας αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει ο γιος της και δεν είναι άλλο από το «Σάββας», που είναι το όνομα του μπαμπά του συζύγου της.

https://www.instagram.com/p/BfIwCdpljZ6/?taken-by=dutchesss_

Τα υπέροχα γλυκά του baby shower έφτιαξε η Άντα Λιβιτσάνου, που τα τελευταία χρόνια διατηρεί το ζαχαροπλαστείο Ada’s Little Kitchen στη Γλυφάδα.

READ more