Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ετοιμάζουν την ερωτική τους “φωλιά” στη Μύκονο!

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν oι προετοιμασίες του γάμου της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη που θα γίνει στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο. Ένα νησί που για τους δυο ερωτευμένους, σημαίνει πάρα πολλά, μιας κι εκεί έχουν περάσει τις καλύτερες στιγμές τους.

Είναι το νησί που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και που προτιμούν για τις εξορμήσεις τους. Το όνειρό τους ν’ αποκτήσουν ένα εξοχικό στη Μύκονο θα γίνει πραγματικότητα, όπως διαβάζουμε στη Realnews. Μέχρι πρότινος, όμως διέμεναν στο σπίτι της οικογένειας Κόκκαλη, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Έτσι γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο!

O 36χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρίας Intrakat και CEO της θυγατρικής της Intradevelopment, εδώ και καιρό επενδύει στον τουρισμό, εστιάζοντας στην ανάπτυξη τουριστικών κατοικιών υψηλής αισθητικής στον χρυσό προορισμό του Αιγαίου. Μάλιστα, είναι υπό κατασκευή υπερπολυτελείς κατοικίες στην περιοχή του Τούρλου στη Μύκονο, η οποία πλέον έχει αναδειχθεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς του νησιού. Εκεί, λοιπόν σύμφωνα με τη Realnews, σκοπεύουν ν’ αποκτήσουν το δικό τους σπίτι οι δυο μελλόνυμφοι, που αυτό τον καιρό έχουν αφοσιωθεί στην προετοιμασία της ομορφότερης μέρας της ζωής τους.

Διάβασε περισσότερα στη Realnews που κυκλοφορεί!

Read More

And More