Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το πρωτότυπο “save the date” του γάμου τους!

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν oι προετοιμασίες του γάμου της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη που θα γίνει στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο. Ο εφοπλιστής και η παρουσιάστρια σκέφτηκαν να ενημερώσουν φίλους και συγγενείς με ένα… ηλεκτρικό μήνυμα στον υπολογιστή τους. Πρωταγωνιστής της ηλεκτρονικής κάρτας που έστειλαν για το “save the date” είναι ο αγαπημένος τους Χουτς.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε μια φωτογραφία του ενός από τα δύο αγαπημένα του σκυλιά, του Χουτς, τραβηγμένη σε μια από τις αγαπημένες του παραλίες της Μυκόνου.

Στην εικόνα της ηλεκτρονικής κάρτας αναγράφονται τα ονόματά τους και η ημερομηνία που θα τελεστεί το μυστήριο, ενώ πάνω από το αγαπημένο τους κατοικίδιο υπάρχει σε συννεφάκι το μήνυμα “I do too”.

Η Μύκονος είναι ένα νησί που για τους δυο ερωτευμένους, σημαίνει πάρα πολλά, μιας κι εκεί έχουν περάσει τις καλύτερες στιγμές τους.

Είναι ο προορισμος που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και που προτιμούν για τις εξορμήσεις τους. Το όνειρό τους ν’ αποκτήσουν ένα εξοχικό στη Μύκονο θα γίνει πραγματικότητα αφού έχουν ήδη ξεκινήσει μαζί με τις προετοιμασίες του γάμου και αυτές για την “φωλιά” τους στο νησί των Ανέμων. Μέχρι πρότινος, όμως διέμεναν στο σπίτι της οικογένειας Κόκκαλη, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Read More

And More