Δούκισσα Νομικού: Η επίσκεψη στο πατρικό της και οι όμορφες αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία! [pics]

Δούκισσα Νομικού: Η επίσκεψη στο πατρικό της και οι όμορφες αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία! [pics] | tlife.gr

Κάθε φορά που πηγαίνει στο σπίτι των γονιών της, το μυαλό της και η καρδιά της πλημμυρίζουν από όμορφες αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία. Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, η οποία μπορεί πλέον να έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά ποτέ δεν ξεχνά τους αγαπημένους της γονείς και παππούδες. Έτσι, μετά την χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Λονδίνο, η όμορφη Δούκισσα επισκέφτηκε το πατρικό της για να δει τους γονείς της, Νίκο και Ούρσουλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια απόλαυσε το σπιτικό και καλομαγειρεμένο φαγητό της μαμάς της, όπως κάνει κάθε φορά που βρίσκεται ξανά στο σπίτι όπου μεγάλωσε! Μάλιστα, ένας κόκκινος ιβίσκος που βρίσκεται έξω από το παιδικό της δωμάτιο ήταν αυτός που της ξύπνησε όλες τις όμορφες αναμνήσεις από την παιδική και εφηβική της ηλικία.

«Για να σας ευχηθώ καλό μήνα επέλεξα να δημοσιεύσω αυτό τον κατακόκκινο ιβίσκο που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια έξω από το παιδικό μου δωμάτιο στο πατρικό μου. «Κοίτα τι όμορφος που είναι… Σου χαμογελάει», μου είχε πει κάποια στιγμή η μαμά μου. Το πιστεύετε πως από τότε κάθε πρωί που άνοιγα αγουροξυπνημένη το παράθυρο ένιωθα πως πράγματι μου χαμογελάει! Και κάπως έτσι ξεκινούσε υπέροχα η μέρα μου… Για δες τι αναμνήσεις ξυπνάει μια απλή βόλτα στο σπίτι των γονιών», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

READ more