Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από την βάπτισή της μαζί με τους γονείς της! [pic]

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από την βάπτισή της μαζί με τους γονείς της! [pic] | tlife.gr

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού πριν 10 μήνες να έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Σάββα, όμως η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από την ημέρα της βάπτισής της. Από την αρχή του Γενάρη, η Δούκισσα ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα της ζωής της τα οποία συνοδεύει και με ένα στόχο για τη νέα χρονιά.

Πριν λίγες μέρες, η όμορφη Δούκισσα αποκάλυψε ποιος είναι ο 8ος στόχος της για φέτος: «Να αναζητώ την αγκαλιά των γονιών μου, να βιώνω συνειδητά την αγάπη τους. Αυτοί οι δύο άνθρωποι πάντα ήταν και πάντα θα είναι η σταθερά μου. Θέλω να τους βλέπω ακόμη πιο συχνά, να τους εκφράζω τα συναισθήματα μου αβίαστα, γενναιόδωρα όπως ήταν και είναι και εκείνοι μαζί μου. Αναλογιστείτε πόσες φορές μας τηλεφωνούν οι γονείς μας απλά για να μας ακούσουν και τους το κλείνουμε βιαστικά… Πόσες φορές μας προσκαλούν στο πατρικό μας σπίτι αλλά λόγω όλων των υποχρεώσεων μας το αναβάλλουμε… Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί πόσο πολύ τους λατρεύουμε αλλά δεν τους το λέμε, δεν το εκφράζουμε, δεν το «φωνάζουμε» επειδή το θεωρούμε αυτονόητο, δεδομένο.. Επίσης, σκεφτείτε πόσες φορές αντιδρούμε όταν μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε ακόμη μωρά… Κι όμως, γι’αυτούς είμαστε τα μωρά τους. Πάντα μας αγαπούν, πάντα έχουν υπομονή μαζί μας, πάντα μας αγκαλιάζουν τρυφερά , πάντα μας υπερασπίζονται, μας προστατεύουν και πάντα μας συγχωρούν. Στόχος μου λοιπόν  είναι να τους υπενθυμίζω έμπρακτα και για  πάντα πόσο πολύ τους αγαπώ και πόσο τυχερή είμαι που τους έχω, πόσο τυχερή που είναι οι γονείς μου».

Μάλιστα, συνόδευσε το παραπάνω κείμενο με τη φωτογραφία από την βάπτισή της που όπως θα δεις, τόσο εκείνη όσο και οι γονείς της είναι πολύ όμορφοι.

Δες την φωτογραφία:

READ more