Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το εξωτικό νησί και το μήνυμα όλο νόημα!

Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, αφού καθημερινά τροφοδοτεί τον προσωπικό λογαριασμό της με φωτογραφίες και βίντεο. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται τη ζωή της με τις διαδικτυακές φίλες της δημοσιεύοντας στιγμιότυπα με τα δύο παιδιά της, Σάββα και Αναστασία, τα ταξίδια της ή τα πράγματα που της αρέσουν πολύ.

Αυτή τη φορά, βέβαια, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να δώσει μια σημαντική συμβουλή σε όσους την ακολουθούν, αφού πολλοί είναι εκείνοι που εγκλωβίζονται μέσα στη ζωή των social media και χάνουν την πραγματική ουσία. “Μια ευχή για το 2020, μία ευχή για όλους μας… Ας ζήσουμε περισσότερο και ας …ποστάρουμε λιγότερο ?￰Δυστυχώς, πολλές φορές κοιτάμε πώς θα απαθανατίσουμε καλύτερα την ευτυχία της στιγμής, χωρίς όμως στην πραγματικότητα να τη ζούμε. Δεν προλαβαίνουμε, το ξεχνάμε. Τρέχουμε να βρούμε την καλή γωνία, την ωραία λήψη, τα κατάλληλα φίλτρα, τα εντυπωσιακά ρούχα και χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε η στιγμή ευτυχίας …πέρασε.

Ναι, έχει αποτυπωθεί στη φωτογραφία, πρόλαβε όμως να αποτυπωθεί στην καρδιά μας; Μπαίνουμε στην παγίδα των likes, ναι όλοι μας και σε εμένα αναφέρομαι, και χάνουμε την ουσία. Και στεναχωριέμαι. Μου αρέσουν τα social media πολύ, αλλά μου λείπει η αθωότητα και αλήθεια που υπήρχε παλιότερα στα posts μας. Τι λέτε, θέλετε να αρχίσουμε να ποστάρουμε ξανά την αλήθεια μας; Άφιλτρη, ακατέργαστη. ……Βραδινές σκέψεις μιας κουρασμένης μάνας, μην μου δίνετε σημασία, αύριο μάλλον θα κάνω ξανά κι εγώ τα ίδια ? Ή μήπως όχι; ?”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More