Δούκισσα Νομικού: Η selfie με την Eva Longoria και τα κοινά βιώματα της μητρότητας!

Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η Δούκισσα Νομικού έζησε την περασμένη Κυριακή μια από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες στην επαγγελματική της ζωή. Βρέθηκε στο Παρίσι και περπάτησε σε ένα ξεχωριστό catwalk, πάνω σε μία πλωτή κατασκευή στη μέση του Σηκουάνα, στο πλαίσιο του Paris Fashion Week. Η Ελληνίδα καλλονή ήταν ενθουσιασμένη για αυτή την στιγμή πριν καν φτάσει στη γαλλική πρωτεύουσα και φρόντισε να μας ενημερώσει για όλη την προετοιμασία της μέσα από τα social media. Κάτι που συνέχισε να κάνει και μετά την άφιξή της στην Πόλη του Φωτός.

Όσα έζησε στη Γαλλία θα τα θυμάται για πάντα και φυσικά ανάμεσα σε αυτά είναι και η συνάντηση και η συνεργασία της με την Eva Longoria. Η Λατίνα σταρ ήταν από τις guest του fashion show και έδωσε περισσότερη λάμψη στην πασαρέλα.

Η Δούκισσα φρόντισε να βγάλει μαζί της και μια αναμνηστική selfie αφού έχουν κι άλλα πράγματα να τις δένουν πέρα από την επίδειξη. Και οι δύο έγιναν μανούλες πρόσφατα και μάλιστα είναι κάτι που σημείωσε και στη λεζάντα της φωτογραφίας η ξανθιά παρουσιάστρια.

Η 43χρονη Eva έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν από περίπου 3 μήνες ενώ η Δούκισσα πριν από 6 μήνες έφερε στον κόσμο τον μικρό Σάββα και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ήταν αυτό που της έλειψε άλλωστε περισσότερο από όλα όσα ζούσε αυτή τη μοναδική εμπειρία στο Παρίσι.

Read More

And More