Δούκισσα Νομικού: Η συγκίνησή της στη χθεσινή εκπομπή, όταν η Λίτσα Πατέρα έλεγε τα… επαγγελματικά του ζωδίου της

Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί η Δούκισσα Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1, δυο μόλις εβδομάδες μετά την έναρξη της εκπομπής

Μετά την σημερινή απουσία της για την οποία ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως ευθύνεται μια επαγγελματική της υποχρέωση, το TLIFE αποκάλυψε πως η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να αποχωρήσει από το “Πρωινού” οριστικά. (διάβασε εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Χαρακτηριστικό είναι πως στη χθεσινή εκπομπή 22/9, την ώρα που η Λίτσα Πατέρα ανέλυε το ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο ανήκει η Δούκισσα Νομικού, η παρουσιάστρια φάνηκε αρκετά προβληματισμένη και δάκρυσε ακούγοντας την αστρολόγο να λέει πως βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να μείνει ή να αποχωρήσει από μια κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 (η Δούκισσα Νομικού είναι γεννημένη στις 7/11), το νιώθετε σήμερα ότι διλήμματα τα οποία θα πρέπει να προσέξετε αυτό τον καιρό. Να φύγω, να μείνω, να κάτσω… Ένα τέτοιο πράγμα. Ο Σκορπιός επειδή έχει μια ιδιαίτερη δύναμη μέσα του μπορεί να αντέξει πολλά. Περιμένετε λοιπόν, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Φίλοι θα σας βοηθούν ενώ ένα θέμα οικονομικό, κληρονομικό, φορολογικό θα μπορούσε να είναι σημαντικό για εσάς. Των πρώτων ημερών και των τελευταίων θα μπορούσα να πω ότι είστε σε μια πολύ καλή φάση ενώ του μεσαίου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε» ήταν τα λόγια της Λίτσας Πατέρα.

Όπως θα δεις, στο βίντεο, η παρουσιάστρια ήταν αρκετά φορτισμένη και έδειχνε να συμφωνεί απόλυτα με όσα έλεγε η αστρολόγος.

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα.

Read More

And More