Δούκισσα Νομικού: Με καλοκαιρινό look στην Ψαρού, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Η Δούκισσα Νομικού διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το αδελφάκι του πρώτου της παιδιού, Σάββα, ο οποίος έγινε ενός έτους στις 25 Μαρτίου. Αυτή τη φορά, η όμορφη Δούκισσα θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο θα ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Πρόσφατα, η όμορφη μανούλα ταξίδεψε με τον σύζυγό της στη Μύκονο, το νησί όπου ερωτεύτηκαν το καλοκαίρι του 2014, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2017 και παραθερίζουν κάθε χρόνο, καθώς διατηρούν εξοχικό σπίτι. Εκεί πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητάς τους στην Αθήνα, ξεκουράστηκαν και γέμισαν τις μπαταρίες τους. Μάλιστα, εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό, δεν δίστασαν να επισκεφθούν  γνωστό beach bar restaurant στην Ψαρρού, όπου απόλαυσαν τον καφέ και το φαγητό τους μαζί με καλούς φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Δούκισσα κατά την άφιξή της στο μαγαζί. Ντυμένη με μαύρο σορτσάκι, ασορτί μπλούζα και χαμηλό πέδιλο, δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση ότι βρίσκεται είναι έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αφού δεν έχει πάρει πολλά κιλά και η κοιλίτσα της, αν και έχει φουσκώσει, ακόμα καλύπτεται μέσα από τα ρούχα της. Ευγενική όπως πάντα, μόλις αντιλήφθηκε τον φακό, χαιρέτησε χαμογελαστή, χωρίς να δείχνει πώς ενοχλείται.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More