Δούκισσα Νομικού: “Μου αρέσει να ζηλεύω και να με ζηλεύουν”

H Δούκισσα Νομικού μίλησε στην εφημερίδα “Real life”για τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη, για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα στο “ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ” και για την έκπληξη που της ετοίμασε ο Θέμος στην πρεμιέρα της εκπομπής!

Δήλωσες ότι ο γάμος δεν είναι στα σχέδια σου. Νιώθεις μικρή ηλικιακά ή δεν είσαι ακόμα έτοιμη;

“Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Όταν είναι να γίνει, θα γίνει. Προς το παρόν μου αρέσει η ζωή μου έτσι όπως ακριβώς είναι.”

Είσαι φοιτήτρια στην ΑΣΟΕ. Σκέφτεσαι να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου;

” Επιτέλους δεν πρόκειται απλώς για μια σκέψη. Το έβαλα στόχο, διαβάζω, κάνω εργασίες και δίνω τα μαθήματα που έχω αφήσει. Καιρός ήταν, γιατί το μαναδικό πράγμα που με έκανε να νιώθω ενοχές και τύψεις ήταν το γεγονός ότι είχα αφήσει πίσω τη σχολή μου!”

Τώρα που όλοι οι άντρες γνωρίζουν ότι είσαι ερωτευμένη έχουν σταματήσει να σε φλετάρουν; ” Όχι εντελώς!”

Συγχωρείς εύκολα τα λάθη των αγαπημένων σου;

“Συγχωρώ εύκολα, ξεχνώ όμως δύσκολα. Μπορεί να δίνω δεύτερες ευκαιρίες γιατί θέλω και εγώ να έχω δεύτερες ευκαιρίες όταν κάνω λάθη, εάν όμως κάποιος με πληγώσει θα το θυμάμαι για πάντα! Είμαι και Σκορπιός, καταλαβαίνεις.”

Είσαι πολύ όμορφη, κάνεις μια δουλειά που αγαπάς και είσαι και ερωτευμένη. Ακούγεται σαν παραμύθι. Νιώθεις ότι ζεις μια υπέροχη ζωή;

” Όλα τα παραμύθια έχουν δράκους και κακές μάγισσες… Τίποτα δεν είναι ιδανικό και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση αχάριστη, είμαι ευγνώμων για όσα έχω και δεν γκρινιάζω για όσα δεν έχω.”

Έχεις υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση; “Που να το ξέρω τουλάχιστον, όχι!”

Είσαι ζηλιάρα; Σ΄αρέσει να σε ζηλεύουν; “Μου αρέσει και να ζηλεύω και να με ζηλεύουν, αλλά λίγο.”

“Εκμεταλλεύεσαι” την εξωτερική σου εμφάνιση για να κερδίσεις αυτό που θες;

” ‘Οταν θέλω να κερδίσω κάτι, χρησιμοποιώ το μυαλό και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Όταν θέλω κάτι να έχει διάρκεια- και, πίστεψε με, δεν μου αρέσουν οι εφήμερες καταστάσεις-προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη, να διαβάζω, να μαθαίνω, να εξελίσσομαι. Βάζω στόχους και οι σκέψεις μου τριγυρνούν συνέχεια γύρω από την επίτευξη αυτών. Η εξωτερική εμφάνιση είναι χρήσιμη για να κάνεις ένα ωραίο εξώφυλλο, αν και με το ρετούς και τα απαραίτητα φίλτρα το αποτέλεσμα είναι πάντα ωραίο.”

Πως ένιωσες όταν ήρθε ο Χρήστος ( σ.σ. Χολίδης) στην εκπομπή “ΟΛΑ”. Το γνώριζες;

“Αν το γνώριζα από πριν μπορεί και να μην είχε γίνει καν! Θα τους το είχα καταστρέψει. Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα και ξέρω πως μόνο ο Θέμος θα μπορούσε να τα καταφέρει! Την πλάκα από έναν τέτοιο άνθρωπο τη δέχομαι και στο τέλος του ετοιμάζω και εγώ πολλές… εκπληξούλες, για να τα κάνουμε όλα μπάχαλο φέτος!”

Η τηλεόραση περνάει δύσκολες ημέρες. Ανησυχείς για το επαγγελματικό σου μέλλον;

” Και ποιος δεν ανησυχεί; Όλοι στην Ελλάδα ανησυχούμε, αvεξάρτητα σε ποιον κλάδο δουλεύουμε. Δεν θέλω να χάσω την αισιοδοξία μου και την ελπίδα μου. Πιστεύω οτι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Γι΄αυτό έρχονται σε εμάς. Γιατι μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.”

Read More

And More