Δούκισσα Νομικού: Νέα απόδραση στην Μύκονο με τον σύζυγο και το γιο τους [pics]

Δούκισσα Νομικού: Νέα απόδραση στην Μύκονο με τον σύζυγο και το γιο τους [pics] | tlife.gr

Στο αγαπημένο τους νησί βρέθηκαν για ακόμα μία φορά η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Το ερωτευμένο ζευγάρι αγαπά την Μύκονο και την επισκέπτεται τακτικά. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό είναι το μέρος που γεννήθηκε ο έρωτάς τους και πέρασαν τα πρώτα του καλοκαίρια ως ζευγάρι ενώ στο νησί των Ανέμων έγινε και ο γάμος τους. Η όμορφη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας γιόρτασαν πριν λίγες μέρες και την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Ένα χρόνο μετά επέστρεψαν μάλιστα στο κυκλαδίτικο νησί, αυτή την φορά, όμως, με τον καρπό του έρωτά τους.

Η Δούκισσα Νομικού από την μέρα που έγινε για πρώτη φορά μητέρα και κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της, δεν τον έχει αφήσει στιγμή από κοντά της. Όπου κι αν πηγαίνει το ζευγάρι παίρνει τον μικρό Σάββα. Το TLIFE συναντησε το ευτυχισμένο ζευγάρι σε μία από τις βόλτες τους στον κοσμοπολίτικο προορισμό των Κυκλάδων.

Η γλυκιά μαμά έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης (πήρε 11 και έχει χάσει τα 9) κι έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της και συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε τις εμφάνιση. Ακόμα και στις καθημερινές εξορμήσεις.

Φωτογραφίες: NDP

READ more