Δούκισσα Νομικού: Οι διακοπές στη Μύκονο συνεχίζονται! [pics]

Τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των ανέμων απολαμβάνουν και φέτος ο Δημήτρης Θεοδωρίδης με τη Δούκισσα Νομικού και τα δυο παιδιά τους: τον μικρό Σάββα και την Αναστασία. Το ζευγάρι που διαθέτει εξοχική κατοικία στο νησί επιλέγει φανατικά την Μύκονο κάθε καλοκαίρι.

Η όμορφη Δούκισσα, μάλιστα, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα από τις βόλτες της στο νησί μέσα από τα social media της. Ενώ, ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο Σάββας τους, δεν σταματούν τις βουτιές στα γαλανά νερά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE μάλιστα τους είχε απαθανατίσει πριν λίγες μέρες στην παραλία στην Ψαρρού. [Δες εδώ φωτογραφίες]

Το σίγουρο πάντως είναι πως το ζευγάρι μετά το lockdown, έχει επιστρέψει σιγά σιγά στις αγαπημένες του συνήθειες και απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι στο κοσμοπολίτικο νησί. Μην ξεχνά ότι η Μύκονος ήταν ανέκαθεν ο αγαπημένος προορισμός του εφοπλιστή και του μοντέλου. Οι δυο τους είχαν περάσει εκεί το πρώτο καλοκαίρι τους. Έκαναν το γάμο τους στο ίδιο μέρος με φόντο το απέραντο γαλάζιο και κάθε καλοκαίρι είναι μόνιμοι θαμώνες του νησιού!

Δες φωτογραφίες:

Και οι βόλτες συνεχίζονται!

 

Read More

And More