Δούκισσα Νομικού: Πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου!

Μια νέα συνεργασία έκπληξη ετοιμάζουν η Δούκισσα Νομικού με την Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή παρουσιάστρια και η εντυπωσιακή ηθοποιός θα συμμετέχουν μαζί με πολλούς ακόμη αξιόλογους ηθοποιούς στην νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Η ταινία, της οποία τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες, έχει τον τίτλο “Η κόρη του Ρέμπραντ” και είναι μια κωμωδία και ταυτόχρονα ταινία μυστηρίου. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης, ταινιών που αγαπήσαμε και ξεχώρισαν με διεθνή βραβεία, όπως “Oι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας”, “Aυτή η νύχτα μένει”, το “delivery” και άλλα, επιστρέφει στη μεγάλη του αγάπη με την 17η ταινία του, που προσεγγίζει πάλι αγαπημένα θέματα του, όπως η φθορά των ανθρωπίνων σχέσεων, το μπλέξιμο του λογικού με το παράλογο….

“Η κόρη του Ρέμπραντ”, εκτός από την αναζήτηση ενός άγνωστου και πιθανώς ανύπαρκτου πίνακα, είναι μια απόλυτη κωμωδία και μια ταινία μυστηρίου μαζί. Όλη η ιστορία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας μεγαλοαστικής δεξίωσης, στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και στους υπέροχους κήπους μιας εντυπωσιακής έπαυλης, όπου δίνει το “παρών” η αφρόκρεμα της αθηναϊκής κοινωνίας.

Τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα, διακοσμούν μια πλοκή σχεδόν αστυνομική αλλά εξ’ ίσου ξεκαρδιστική, αφού όλα γυρίζουν από την σοβαροφάνεια στη φάρσα, σε μια ταινία που σε τελευταία ανάλυση φωτογραφίζει παραμορφωτικά την ανεκδιήγητη πραγματικότητα που ζούμε, σε μια εποχή που τα όρια μεταξύ του πλαστού και του γνήσιου, είναι κάτι περισσότερο από δυσδιάκριτα.

Η προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες θα γίνει τον ερχόμενο χειμώνα. Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος, Χρήστος Λούλης, Λάκης Λαζόπουλος, Αλεξία Καλτσίκη, Δήμητρα Ματσούκα, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρης Καταλειφός, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Στάνκογλου, Φωτεινή Μπαξεβάνη και πολλοί ακόμη.

Read More

And More