Δούκισσα Νομικού: Τα δώρα και το γλυκό μήνυμα για το μωρό που περιμένει! [pics]

Αντίστροφα μετρά για τον ερχομό του πρώτου της μωρού η Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μπει πια στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και από μέρα σε μέρα περιμένει τον ερχομό του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το ζευγάρι είναι τις τελευταίες μέρες σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του μικρού Σάββα -όπως θα ονομάσουν τον γιο τους- και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Ιδιαίτερα συγκινημένη από την αγάπη και τα μηνύματα των θαυμαστών της που δέχεται καθημερινά για τον μπέμπη της, η Δούκισσα ανυπομονεί να γίνει μανούλα και δεν χάνει ευκαιρία για να πει πόσο ευλογημένη νιώθει.

Αν μπορούμε να φέρουμε στον κόσμο μια καινούργια ζωή, τότε παραδέξου το, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να καταφέρουμε εμείς οι γυναίκες. Είμαστε δυνατές, ικανές, είμαστε ευλογημένες. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Ακόμη και… θαύματα. Φέτος νιώθω πιο γυναίκα από ποτέ. Χρόνια πολλά σε όλες μας”, έγραψε χαρακτηριστικά για την Ημέρα της Γυναίκας η Δούκισσα Νομικού στέλνοντας το δικό της μήνυμα αγάπης.

https://www.instagram.com/p/BgEjwIUlGX4/?hl=el&taken-by=dutchesss_

Όσο για τις προετοιμασίες της, για τον μπέμπη; Ήδη έχει επιλέξει το πώς θα είναι το παιδικό δωμάτιο, αλλά και όλα όσα χρειάζεται για να υποδεχτεί τον μικρό πρίγκιπα στο σπίτι. Και φυσικά, δεν έχει σταματήσει να δέχεται δώρα. Αυτήν τη φορά, μάλιστα ανέβασε στο Instagram story της ένα από αυτά και δήλωσε ενθουσιασμένη.

 

Read More

And More