Δούκισσα Νομικού: Θέλω να κάνω πολλά παιδιά και να γίνω μαμά όσο είμαι μικρή!

Είναι στα καλύτερά της, μιας και οι φήμες την θέλουν να έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά είναι και ένα από τα καλύτερα παιδιά της showbiz. Η Δούκισσα Νομικού σε συνέντευξή της, στη Reallife, δήλωσε έτοιμη να κάνει οικογένεια μέσα στο 2015 μιας και θέλει να γίνει μαμά όσο είναι μικρή.

“Ναι, θέλω να αποκτήσω οικογένεια. Πάντα ήθελα, αλλά το πότε είναι απόφαση ζωής.” Kαι συνέχισε λέγοντας πως είναι από τα κορίτσια που ονειρευόταν τον γάμο από μικρή: “Μάλιστα, επειδή η μητέρα μου ήταν μόλις 19 ετών όταν με έφερε στη ζωή και απολαμβάνω το γεγονός ότι έχω μία νέα μαμά, με την οποία κάναμε και κάνουμε πράγματα μαζί και επικοινωνούμε καλύτερα, ήθελα και εγώ να κάνω οικογένεια σε μικρή ηλικία. Θέλω να γίνω μαμά όσο είμαι μικρή. Αυτά όμως τα κανονίζουν η καρδιά και ο Θεός. Θέλω οικογένεια με πολλά παιδιά!”

Όσο για το τι κράτησε από το 2014; “Τι κράτησα από τη χρονιά αυτή; Τα καλά. Τις επαγγελματικές προκλήσεις και τις πολύτιμες συνεργασίες, τις νέες εμπειρίες, τις όμορφες στιγμές, τα πολλά χαμόγελα. Βέβαια, υπήρξαν δοκιμασίες δύκολες αλλά και απαιτητικές στιγμές που όλες μαζί συνέβαλαν, μπορώ να πω, σε μια χρονιά ουσίας και ξεκαθαρίσματος…”

Διάβασε περισσότερα στη Reallife που κυκλοφορεί!

Read More

And More