Δούκισσα Νομικού: Τι ζήτησε από τον Γιώργο Kαπουτζίδη στα παρασκήνια του Όλα [vid]

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στο “Όλα Ξεκόλλα”. Ο σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής απάντησε στις ερωτήσεις του Θέμου Αναστασιάδη και της Δούκισσας Νομικού σχετικά με το “The Voice”. Ο ίδιος θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης και μίλησε για το νέο τηλεοπτικό project και τον Σάκη Ρουβά στην κριτική επιτροπή.

“Καταρχάς είναι ένα πρόγραμμα που μου άρεσε πολύ ως τηλεθεατής…Μου αρέσει αυτό που καλούμαι να κάνω. Αγχώνομαι και εγώ. Πορώνομαι λίγο στα παιχνίδια. Τα ζω! Δεν είμαι καθόλου αποστασιοποιήμενος”, είπε.

Πώς είναι ο Σάκης ως κριτής; “Είναι εξαιρετικές οι εντυπώσεις που έχω. Είναι πάρα πολύ καλός! Όχι μόνο ο Σάκης. Όλοι είναι πάρα πολλοί καλοί. Είναι μία επιτροπή πολύ κεφάτη. Κάνουν πλάκα. Σηκώνονται από τις καρέκλες τους για να πανηγυρίσουν. Ακόμα και να χορέψουν”, απάντησε ο ηθοποιός.

“Ο Σάκης είναι ο δύσκολος. Αυτός που θα πατήσει το κουμπί τελευταίος. Ο πιο σκεπτικός”, είπε ανάμεσα σε άλλα.

Μετά το τέλος της συνέντευξης βέβαια η μοναδική Δούκισσα τον έβαλε σε μία ακόμα “δοκιμασία”. Αυτή τη φορά για τους followers της στο instagram. Δες το βίντεο που ανέβασε από τα παρασκήνια της εκπομπής:

Read More

And More