Δούκισσα Νομικού: Το νυφικό και η στιγμή που σκέφτεται και συγκινείται

Η Δούκισσα Νομικού, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώ παρουσιάζει το So you thinkg you Can Dance, φωτογραφίζεται για το InStyle με total white, ονειρικά σύνολα και μιλάει για τον γάμο της.

Πώς τα προλαβαίνει όλα μαζί

Όπως βλέπεις, τα κάνω όλα παράλληλα. Ανέκαθεν μου άρεσε να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γι’ αυτό και κατά καιρούς έχω κάνει και πολλές διαφορετικές δουλειές την ίδια περίοδο: θέατρο, κινηματογράφο, ρούχα, site. Ενώ μου αρέσει να αφιερώνομαι σε ένα πρότζεκτ ολοκληρωτικά, αν κάποια στιγμή κάτι γίνει και έχω μόνο ένα πράγμα να κάνω, κάτι μου λείπει. Θα χαλαρώσω το καλοκαίρι. Τώρα έχει τύχει να έχω πολλή δουλειά και τα Σαββατοκύριακα. Αλλά όλα αυτά που κάνω με ευχαριστούν. Και τώρα που τα γυρίσματα για το So You Think You Can Dance είναι πολύωρα, πηγαίνω με τεράστια όρεξη να δούμε ωραίους χορευτές, να είμαστε μαζί με την κριτική επιτροπή, να κάνουμε ωραία πράγματα. Οπότε δεν έχω παράπονο, θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου. Μου δίνει ζωή αυτό που κάνω.

Η στιγμή του γάμου που σκέφτεται με συγκίνηση

Εκείνο που έχω στο μυαλό μου από την ώρα που μου έγινε η πρόταση γάμου είναι η στιγμή που θα με παραδώσει ο πατέρας μου στο γαμπρό. Και μόνο που το σκέφτομαι συγκινούμαι, γιατί ξέρω ότι κι εκείνος θα συγκινηθεί πολύ. Και αυτό είναι το μόνο που έχω φανταστεί από εκείνη την ημέρα”.

Τα συναισθήματα λίγο πριν το γάμο

Μέχρι στιγμής δεν έχω καθόλου άγχος για εκείνη την ημέρα. Η κουμπάρα μου λέει ότι είμαι μία από τις πιο cool νύφες που έχει συναντήσει ποτέ, γιατί και οι υπόλοιπες φίλες μας έχουν παντρευτεί. Είναι μια πολύ όμορφη περίοδος για μένα και θέλω να την ευχαριστηθώ. Δεν μου αρέσει ο πανικός, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τόσο ευχάριστο. Θέλουμε να είναι χαλαρός ο γάμος μας, χωρίς πολλές τυπικότητες. Ένα πάρτι θα είναι. Και κάτι να πάει στραβά, θα γελάσουμε. Έχουμε συζητήσει πολλές φορές με τον Δημήτρη ότι μπορεί να φυσάει, μπορεί να βρέχει… δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Εμείς θα φροντίσουμε να περάσουμε καλά με τους φίλους μας. Είμαστε δύο νέοι άνθρωποι και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε.

Η επιλογή του νυφικού

Επειδή έχω βάλει τόσα φορέματα στη ζωή μου έχω επαναπαυτεί, γιατί ξέρω τι θέλω, οπότε έχω κάνει μόνο μία πρόβα μέχρι στιγμής με τη Σήλια Κριθαριώτη. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια που θα μου σχεδιάσει εκείνη το νυφικό, γιατί ξέρει το σώμα μου και την εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν έχω σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες, αλλά ξέρω πάνω κάτω πώς το θέλω. Δεν θα σ’ το πω, όμως, για να μην το διαβάσει και ο γαμπρός, είναι γρουσουζιά. Γενικά, δεν θέλω να είναι κάτι υπερβολικό. Θέλω να είναι μια δημιουργία για ένα κορίτσι πολύ χαρούμενο που θέλει να βάλει ένα φόρεμα στη Μύκονο για να παντρευτεί.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο InStyle που κυκλοφορεί

Read More

And More