Drew Barrymore: “Μετά από δύο γέννες είναι δύσκολο να σκέφτεσαι θετικά και να αγαπάς το σώμα σου”

Οι δύο κόρες της, Olive και Frankie, σίγουρα έχουν γεμίσει την ζωή της Drew Barrymore και του συζύγου της Will Copelman με χαρά, χαμόγελα και αληθινή οικογενειακή ευτυχία. Ωστόσο, ο ερχομός τους στον κόσμο όπως ήταν φυσικό, άλλαξε το σώμα της ηθοποιού. Kαι όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Glamour, δεν ήταν εύκολη υπόθεση να το αγαπήσει ξανά.


Με την μεγάλη της κόρη, Olive.

“Όταν έχεις γεννήσει δύο παιδιά το σώμα σου -Ω! Θεέ μου- κάνει τρελά πράγματα” δήλωσε η ίδια. “Μετά από δύο γέννες είναι δύσκολο να σκέφτεσαι θετικά και να αγαπάς το σώμα σου. Νιώθεις σαν ένα καγκουρό με έναν τεράστιο μάρσιππο, όλα είναι χαλαρωμένα και δείχνουν παράξενα” συμπληρώνει η ίδια.


Με την μικρή Frankie.

“Αλλά από την άλλη σκέφτεσαι πόσο όμορφο είναι το γεγονός ότι μπορείς να αποκτήσεις παιδιά. Όταν το ξεχνάω αυτό, γυμνάζομαι, διαβάζω το βιβλίο του Dr. Seuss “Oh! The places you’ ll go” και περνάω χρόνο με τα παιδιά μου. Κάπως έτσι αρχίζω να βλέπω και πάλι ότι υπάρχουν πράγματα σημαντικότερα και μεγαλύτερα από τον εαυτό μου”, διευκρίνισε η ίδια.

Read More

And More