Δυναμική πρεμιέρα για Μαχαιρίτσα, Πορτοκάλογλου και Πάχου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο! Φωτογραφίες

Η μουσική συνάντηση που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός! Οι δυο αγαπημένοι μας τραγουδοποιοί Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και ταξίδεψαν το κοινό με τα υπέροχα τραγούδια τους. Μαζί στη σκηνή εμφανίζεται και η Μιρέλα Πάχου, η οποία με την φρεσκάδα, το ταλέντο της και φυσικά με το… κόκκινο ακορντεόν της έδωσε το δικό της στίγμα στην παράσταση. Τη μουσική συνύπαρξη συμπλήρωσαν οι Steve Tesser και η Αγάπη Διαγγελάκη.

Αυτό τον χειμώνα. οι δύο καλλιτέχνες αποφασίζουν επιτέλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και οι παράλληλοι δρόμοι τους να συναντηθούν, δημιουργώντας μια μουσική παράσταση με τίτλο “Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά”. Η παράσταση αυτή είναι ταυτόχρονα απολογισμός αλλά και γιορτή, φόρος τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους αλλά και αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους.

Τα τραγούδια των δυο δημιουργών θα διαδέχονται το ένα το άλλο σε μια ροή ραδιοφωνική. Σαν μια νοσταλγική, παιχνιδιάρικη και ανατρεπτική εκπομπή.

Δες όλες τις φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More