Δύο Ξένοι: Αυτοί θα έπαιζαν αρχικά τη Μαρίνα Κουντουράτου και τον Κωνσταντίνο Μαρκορά!

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Αποστόλου. Ο γνωστός σεναριογράφος, ο οποίος υπήρξε ένας εκ των δημιουργών της θρυλικής σειράς “Δύο ξένοι”, αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, ότι η Εβελίνα Παπούλια και ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν οι πρώτες επιλογές για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Ο ρόλος της Μαρίνας Κουντουράτου είχε προταθεί αρχικά στην Ελένη Κούρκουλα, αλλά δεν ήθελε να τον κάνει. Είδαμε την Εβελίνα Παπούλια στο σίριαλ “Ασυνήθεις ύποπτοι” κι έτσι της προτείναμε τον ρόλο. Της είπαμε ότι το κόκκινο μαλλί έπρεπε να γίνει ξανθό και έπαθε μια κρίση. Έφυγε και όταν γύρισε φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι. Μόλις το έβγαλε είδαμε ότι είχε βάψει το μαλλί, χωρίς να ξέρει τι ρόλο θα έπαιζε», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά θα τον έπαιζε ο Γρηγόρης Βαλτινός, αλλά είχε αφιερωθεί στον “Βιολιστή στη στέγη”, που είναι για εμένα το πιο εμβληματικό πράγμα που έχει κάνει».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά είχε προταθεί αρχικά στη Νόνικα Γαληνέα και η Ντίνα Κώνστα προοριζόταν για τον ρόλο της Φλώρας, που τελικά υποδύθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More