Δύσκολες ώρες για σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια – Βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά η Στέλλα Γκρέκα, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του ελαφρού τραγουδιού, μετά το κάταγμα που υπέστη στο σπίτι της τα περασμένα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, η θρυλικά “Μαρίνα” από την ομώνυμη ταινία του 1947, όπου πρωταγωνίστησε με τον Δημήτρη Χορν, βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι της, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και φίλους, οι οποίοι την επισκέπτονται καθημερινά.

“Είναι αλήθεια ότι από τον Δεκέμβριο έχω σπάσει το ισχίο μου. Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή”, αναφέρει η ίδια στην εφημερίδα. Όλα συνέβησαν την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν θέλησε να στολίσει το δέντρο στο σαλόνι του αρχοντικού σπιτιού της στα βόρεια προάστια. Όμως η καρέκλα που χρησιμοποίησε για να ανέβει γύρισε, με αποτέλεσμα η 96χρονη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού να βρεθεί στο έδαφος.

Χρειάστηκε η βοήθεια της οικογένειάς της, καθώς και του οικογενειακού γιατρού της, για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Έκτοτε η αγαπημένη καλλιτέχνης παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Read More

And More