Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πνευματικός του Ανδρέα Παπανδρέου

Δύσκολες ώρες περνά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, καθώς το στήριγμά της ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης που ήταν πνευματικός τόσο της ίδιας, όσο και του Ανδρέα Παπανδρέου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς η ασθένειά του να συνδέεται με τον covid-19.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Espresso, ο ιερωμένος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένος στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου στον Πειραιά, όπου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναγκάστηκε να εισαχθεί με βαριά πνευμονία.

Εκατοντάδες πνευματικά παιδιά του πατέρα Τιμόθεου, μεταξύ αυτών και η χήρα του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού, προσεύχονται νυχθημερόν με την ελπίδα να ξεπεράσει γρήγορα τη δοκιμασία και να επιστρέψει ακμαίος στα ποιμαντικά του καθήκοντα.

Ο πατέρας Τιμόθεος είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με αρκετούς εκπροσώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Τιμόθεος Ηλιάκης υπήρξε πνευματικός του Ανδρέα Παπανδρόυ, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε συνοδεύσει τον ιδρυτή και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε περιοδείες του ανά την Ελλάδα.

Read More

And More