Δύσκολες ώρες για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Έχασε την μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η οικογένειά της. Η γνωστή δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στον Alpha και στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη βιώνει μια μεγάλη απώλεια, καθώς πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και οι δυο αδελφές της Τζωρτζίνα και Χαρά είχαν μεγάλη αδυναμία στην μητέρα τους και ο χαμός βύθισε τόσο τις ίδιες όσο και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πένθος. Η Ελιάνα, συγκινημένη, απέφυγε να μιλήσει ως τώρα για αυτές τις δύσκολες; Ώρες που βιώνει και αρκέστηκε στο να ανεβάσει μια παλιά φωτογραφία με την μαμά και τις δυο αδελφές της από ένα αγαπημένο καλοκαίρι που πέρασαν όλοι μαζί. Συνοδεύοντας την εικόνα της με τη λεζάντα «28•07•2020».

Ωστόσο, τα μηνύματα αγάπης, τα συλλυπητήρια και η στήριξη των αγαπημένων της φίλων, αλλά και των απλών ανθρώπων που την ακολουθούν στο Instagram ήταν μεγάλη. Συντετριμμένη και η αδελφή της Χαρά, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της μαμάς τους λέγοντας με το δικό της τρόπο το τελευταίο αντίο.

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ

Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί

Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας;

Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς.

Σου κλέβει η ανατολή μικρό φιλί», έγραψε χαρακτηριστικά η Χαρά Χρυσικοπούλου Καίσσαρη.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια!

 

Read More

And More