Δύσκολες ώρες για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Δύσκολες ώρες για τον Φώτη Σεργουλόπουλο | tlife.gr

Οι περισσότεροι απόρησαν γιατί ο Φώτης δεν ήταν χθες στο πλάι της Μαρίας κατά την έναρξη αλλά και την διάρκεια της εκπομπής τους στο Star. Το χαμόγελα και τα γέλια της Μαρίας δεν έβαλαν σε υποψίες κανέναν αφού όλοι γνωρίζουν την σχέση των δύο παρουσιαστών που είναι σαν αδέλφια.

Η Μαρία ανοίγοντας την εκπομπή είπε ότι ο Φώτης θα απουσιάζει για λίγες μέρες για προσωπικούς λόγους. “Να σας πω ότι ο Φώτης δεν θα είναι σήμερα μαζί μας. Έχει κάποιους προσωπικούς λόγους και δεν μπορεί, αλλά θα είναι μαζί μας ένας φίλος αγαπημένος που κάνει πολλή πλάκα και μπορούμε να μοιραστούμε το “Φώτης και Μαρία Live” μαζί του”, ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας Μπακοδήμου.

Σε τηλεφωνική σύνδεση με το Super Star, η Μαρία δήλωσε σχετικά με την υγεία του καλού της φίλου και συμπαρουσιαστή: »Ο Φώτης είχε πυρετό 40 και 4. Ακόμα και ο γιατρός που τον επισκέφθηκε σπίτι, νόμιζε ότι είναι η ίωση, η γρίπη που κυκλοφορεί, γιατί τόσο δυνατός πυρετός είναι συνέπεια αυτής της γρίπης. Όταν λοιπόν, είχε τόσο δυνατό πυρετό κι ήταν τόσο καταβεβλημένος, δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα του μιλήσεις. Όταν οι άλλοι μου έλεγαν ότι είναι κάπως καλύτερα, ανακουφιζόμουν. Αλλά η αγωνία είναι πολύ μεγάλη. Δεν έχει να κάνει με την εκπομπή, έχει να κάνει μ’ έναν δικό σου άνθρωπο… Η αλήθεια, τώρα είναι, ότι στην εκπομπή είμαι σαν το ορφανό…»

Επιπλέον, η ίδια ανέφερε ότι, το μικρόβιο βρέθηκε, αντιμετωπίστηκε ο ιός με την κατάλληλη αντιβίωση και σήμερα που μίλησε μαζί του, ο ίδιος δηλώνει καλύτερα. Προς το παρόν και μέχρι να γίνει εντελώς καλά ο Φώτης, φίλοι δικοί του και της Μαρίας θα »καλύπτουν» τη θέση του στην εκπομπή και η ίδια υπολογίζει πως ο φίλος της, θα έχει επιστρέψει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σήμερα δίπλα της, θα βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακόμη, σύμφωνα με την “Espresso”, ο παρουσιαστής πέρασε από κόσκινο από τους γιατρούς σε νοσοκομείο του Παρισιού, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το Σάββατο το πρωί, με κατάπτωση, έντονη δυσφορία και πολύ υψηλό πυρετό. Οι γιατροί διαπίστωσαν λοίμωξη που τον οδήγησε σε μορφή πνευμονίας.

Ήδη από την Πέμπτη όποτε έφτασε ο παρουσιαστής στο Παρίσι, αισθανόταν ατονία και ρίγη. Αργά το βράδυ παρουσίασε 38 πυρετό, κάτι που προσπάθησε να αντιμετωπίσει ύστερα από υπόδειξη γιατρού με αντιπυρετικά. Παρ’ όλα αυτά ο πυρετός συνέχισε να ανεβαίνει και έφτασε μέχρι και 40!
Οι φίλοι που είχε στο Παρίσι και τον φρόντιζαν τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται υπό τακτική παρακολούθηση και υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν οι γιατροί το είδος του βακτηρίου που του προκάλεσε την κατάσταση αυτή.

READ more