ΡΕΒΕΓΙΟΝ: Ιδέες για outfits που θα σε κάνουν την πρωταγωνίστρια της βραδιάς!

H παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι σχεδόν εδώ, και αν ακόμη δεν έχεις έχεις βρει το τέλειο outfit για να ξεχωρίσεις τη μεγάλη βραδιά, δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο! Το ρεβεγιόν της παραμονής είναι η καλύτερη δικαιολογία για να ντυθείς glamorous -και να διασκεδάσεις με τη μόδα! Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξεφύγεις από τις σιλουέτες που ξέρεις πως σε κολακεύουν και που νιώθεις αυτοπεποίθηση φορώντας τις.

Για αυτό η Σοφία Σούζα, fashion editor του TLIFE, με βάση 3 βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που είναι το φόρεμα, η φούστα και το παντελόνι, συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα της αγοράς για να συνθέσεις το εορταστικό σου outfit σύμφωνα με το στιλ που προτιμάς!

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Aν είσαι από τα κορίτσια που αγαπούν τα εντυπωσιακά φορέματα, το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι η περίσταση που σου επιτρέπει να κάνεις τις πιο τολμηρές επιλογές και συνδυασμούς. Κλέψε την παράσταση λοιπόν με φορέματα κομψά, φαντασμαγορικά και sexy σε συνδυασμό με over the knee ή ankle boots και λαμπερά κοσμήματα.

Για να δεις ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά κάνε κλικ επάνω στην εικόνα.

/
Η φούστα είναι ένα κομμάτι που μπορείς να βρεις σε πολλές εκδοχές και σωστά συνδυασμένο μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά και εντυπωσιακά looks. Κι αν τα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο επέλεξέ τη χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διάλεξε το στιλ που σου ταιριάζει καλύτερα και πάρε ιδέες για συνδυασμούς κάνοντας “κλικ” επάνω στην εικόνα.

/
Aν όμως προτιμάς τα παντελόνια μη σκεφτείς οτι αποτελούν απαγορευτική επιλογή. Επέλεξέ το σε πολυτελή υφή και στο στιλ που ταιριάζει στο σώμα σου και συνδύασε το με ένα sexy top ή μπούστο, εντυπωσιακά κοσμήματα και πανύψηλες γόβες ή πέδιλα.

Για να δεις τις ωραιότερες προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα.

Read More

And More