Δύσκολές ώρες για τον Πύρρο Δήμα

Από τον άδικο χαμό του πολυαγαπημένου του ανιψιού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα προσπαθεί να συνέλθει η οικογένεια του χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, το τραγικό τροχαίο που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Πύρρου Δήμα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο κέντρο της Πάτρας. Όπως έγινε γνωστό από τις ιδιωτικές αρχές, ο 23χρονος Αχιλλέας Δήμας, του Δημήτριου και της Ευγενίας μαζί με έναν 21χρονο φίλο που διασκέδαζαν με την παρέα τους σε γνωστό cafe-club της πόλης.
Τα δυο παιδιά έφυγαν από το μαγαζί και η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος ανιψιός του Πύρρου και στην οποία επέβαινε και ο φίλος του, ενώ κινούνταν επί της οδού Αγίου Ανδρέου, έφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε αρχικά στο κράσπεδο και έπειτα σε μεταλλικό κολονάκι στο πεζοδρόμιο.
Οι δυο επιβαίνοντας μεταφέρθηκαν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου… Για τον άτυχο Αχιλλέα Δήμα όμως ήταν πολύ αργά. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο φίλος του τραυματίστηκε ελαφρά. Η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία σε όλη την πόλη και βύθισε στον πόνο και τη θλίψη την οικογένειά του.
Μόλις το έμαθε ο Πύρρος έπαθε σοκ. Ήταν ένα από τα αγαπημένα του ανίψια και αμέσως μετέβη στην Πάτρα για να συμπαρασταθεί στους γονείς του άτυχου Αχιλλέα. Η κηδεία του έγινε προχθές και ο Πύρρος Δήμας στεκόταν δίπλα στο φέρετρο του ανιψιού του και με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο.

Read More

And More