Δύσκολες ώρες για τον τενόρο Τζον Μοδινό

Ο Τζον Μοδινός παρά τα 83 του χρόνια είχε πολύ ενέργεια και αγάπη για την ζωή. Μάλιστα τον περασμένο Μάιο παντρεύτηκε την κατά 50 χρόνια μικρότερη αγαπημένη του. Ο βαρύτονος και πρώην διευθυντής της Λυρικής ένιωθε απόλυτα ευτυχισμένος με την 32χρονη Ροξάνα μέχρι που άρχισαν τα προβλήματα υγείας.

Η περιπέτειά του ξεκίνησε πριν από 2 μήνες, όταν, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, παρέλυσε η αριστερή πλευρά του σώματός του και προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην ομιλία του. Η κατάστασή τους άρχισε να βελτιώνεται μετά τις εντατικές φυσιοθεραπείες στο σπίτι του.

Την Τετάρτη το μεσημέρι όμως, όπως υποστηρίζει το Star έπεσε από το αναπηρικό καροτσάκι και χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι. Στο σπίτι, εκτός από τη γυναίκα του, βρισκόταν και ο γιος του, Αλέξης, που ήρθε από την Αμερική, για να τον δει. Ο Τζον Μοδινός διακομίστηκε αμέσως στο ΚΑΤ.

Εκεί, οι γιατροί που εργάζονταν στα επείγοντα περιστατικά έραψαν την πληγή στο κεφάλι του, τον τοποθέτησαν σε ένα ιατρικό τραπέζι, μέχρι να συνέλθει. Σύμφωνα με το Star, ενώ βρισκόταν εκεί κανείς δεν τον επέβλεπε, και έτσι βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο δάπεδο. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή, αλλά υπάρχει πιθανότητα να εισαχθεί στο χειρουργείο τη Δευτέρα.

Read More

And More