Δύσκολες στιγμές πέρασε η Π. Δεβετζή εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος του πατέρα της

Η γνωστή Ολυμπιονίκης περνά μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της λόγω του προβλήματος υγείας του πατέρα της. Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο των Αθηνών και η Πηγή δεν λείπει λεπτό από κοντά του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” πριν από λίγο καιρό ο πατέρας της αισθάνθηκε έντονη ενόχληση και αμέσως ξεκίνησε εξετάσεις. Η διάγνωση έδειξε ότι πρόκειται για ένα παλιό πρόβλημα υγείας το οποίο βρίσκεται σε έξαρση και κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί σε νοσοκομείο και υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Η Πηγή δήλωσε: “Όταν ένα τόσο αγαπημένο σου πρόσωπο περνά δύσκολες στιγμές, τότε σίγουρα και ο ίδιος είσαι χάλια. Δεν το κρύβω ότι υπήρξαν στιγμές που ήμουν πολύ στεναχωρημένη, αλλά προς τα έξω δεν το έδειχνα και εκείνοι που το είχαν καταλάβει ήταν μόνο τα άτομα του οικείου περιβάλλοντός μου.”
Ευτυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν ομαλά και τώρα ο πατέρας της Πηγής αναρρώνει έχοντας στο πλευρό του την κόρη του αλλά και συγγενικά πρόσωπα. Στο δικό της πλευρό όμως βρίσκεται συνέχεια ο σύντροφός της, Κώστας Θεοδώρου που την στηρίζει ψυχολογικά όλο αυτό το διάστημα.

Read More

And More