Δύσκολη η μετάβαση της Cara Delevingne από τη μόδα στην υποκριτική!

Η Cara Delevingne αποκάλυψε ότι στους πρώτους κινηματογραφικούς της ρόλους κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αποτινάξει από πάνω της το μοντέλο και τα όσα είχε μάθει και συνηθίσει στην πολύχρονη καριέρα της. Μάλιστα είπε ότι σε έναν από τους πρώτους της ρόλους, στην ταινία «Άννα Καρένινα», με την Κίρα Νάιτλι και τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, σε σκηνοθεσία Τζο Ράιτ, στην οποία εμφανίστηκε στον ρόλο της πριγκίπισσας Σοροκίνα, δεν μπορούσε με τίποτα να αγνοήσει τις κάμερες. Έτσι, αν και δεν μιλούσε στην ταινία, ο Ράιτ έπρεπε κάθε φορά να της θυμίζει ότι πρέπει να «σταματήσει να προσπαθεί να φαίνεται όμορφη».

«Το μόντελινγκ με f… όταν πέρασα στην υποκριτική», δήλωσε το πρώην μοντέλο στο Elle UK magazine. «Όταν έκανα την πρώτη μου ταινία -την Άννα Καρένινα, στην οποία δεν μιλούσα- κάθε φορά που ήμουν στην οθόνη, ο σκηνοθέτης ερχόταν σε μένα και μου έλεγε: “Κάρα, πάλι κάνεις το μοντέλο, σταμάτα να προσπαθείς να φαίνεσαι όμορφη”».

Και συνέχισε: «Ήμουν ένα ακόμα άτομα μαζί με άλλα 60 στη σκηνή. Αλλά είχα μία έκφραση: “Μα τι εννοείς;”. Και μου έλεγε: “Δεν αποτελείς το κέντρο της σκηνής, προσπάθησε μόνο να φαίνεσαι ζεστή”».

Εξήγησε ότι το να μην ποζάρει μπροστά στην κάμερα ήταν κάτι δύσκολο να μάθει. «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα το έκανα. Στο μόντελινγκ πρέπει να ξέρεις όλη την ώρα που βρίσκεται η κάμερα, ενώ όταν παίζεις, αυτό πρέπει να το ξεχάσεις», είπε η Cara Delevingne.

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν αρκετά χρόνια και η Cara Delevingne τώρα παίζει στη νέα σειρά «Carnival Row», το ρόλο μίας αμφιφυλόφιλης νεράιδας.

«Είναι πολλές διαφορετικές ιστορίες και πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες και πλάσματα», είπε. «Είναι φτιαγμένο για geeks και φανατικούς και ανθρώπους που θέλουν να εμβαθύνουν σε έναν διαφορετικό κόσμο. Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν είχα το σενάριο να διαβάσω, δεν είμαι σίγουρη ότι θα τα καταλάβαινα όλα από την αρχή», δήλωσε η ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Read More

And More