Ε. Αδάμ - Λ. Λιβιεράτος: Πλέον ζούνε χωριστά!

Ε. Αδάμ – Λ. Λιβιεράτος: Πλέον ζούνε χωριστά! | tlife.gr

Χωριστά φαίνεται πως ζουν τις τελευταίες εβδομάδες ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ. Οι δυο τους θεωρούν ότι έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια για να σώσουν το γάμο τους, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, και συναντιούνται πλέον μόνο τυπικά για χάρη των παιδιών τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, το γνωστό μοντέλο κατοικεί με τα παιδιά στη βίλα των βορείων προαστείων και ο τραγουδιστής σε φιλικό σπίτι. Ο Λάμπης ήταν ο πρώτος που έκανε την κίνηση να μαζέψει τα απολύτως απαραίτητα και να φύγει από το σπίτι τους.

Κατά τα λεγόμενα φίλου τους, δεν είναι η πρώτη φορά που έφτασαν στα πρόθυρα του χωρισμού. Οι δυο τους παραδέχτηκαν δημόσια ότι ο γάμος τους »κινδυνεύει», το 2008. Τώρα πια, φαίνεται πως είναι οριστικός ο χωρισμός, αφού έχει σηκωθεί ανάμεσά τους ένα τείχος, που πολύ δύσκολα μπορεί να γκρεμιστεί.

Όπως δήλωσαν άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, οι μέρες που συναντιούνται περιορίζονται συνεχώς. Αποφάσισαν για ένα χρονικό διάστημα να ζήσουν χωριστά, για να ηρεμήσουν, να σκεφθούν και να πάρουν την οριστική απόφαση για το μέλλον του γάμου τους. Πάντως, τόσο ο Λάμπης, όσο και η Εύη, δεν θέλουν να στεναχωριούνται τα παιδιά τους ή να αλλάξει ο τρόπος ζωής τους.

Μάλιστα, στο άκουσμα της χωριστής διαβίωσής τους, φίλοι και συγγενείς τους, πιστεύουν πως το διάστημα που θα μείνουν χωριστά θα τους κάνει καλό, θα λείψει πολύ ο ένας στον άλλο και θα είναι ξανά μαζί κι ερωτευμένοι, όπως και παλαιότερα. Αν βέβαια, συμβεί κάτι τέτοιο, το ρητό που θα τους ταιριάζει γάντι, θα είναι το: »Εμείς οι δυο, μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!»

READ more