Site icon TLIFE

E. Ακρίτα: Η απάντηση στον Γ. Πλούταρχο για τη Χρυσή Αυγή! Γιατί εγκαταλείπει το twitter;

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη το βράδυ της Δευτέρα, η Έλενα Ακρίτα κλήθηκε να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να σχολιάσει αρνητικά στο Twitter τη δήλωση του Γιάννη Πλούταρχου περί ακραίων κομμάτων.
Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη του Γιάννη Πλούταρχου που είχε πει χαρακτηριστικά: Μιλάμε για τη φασιστική Χρυσή Αυγή και δεν μιλάμε για τον φασισμό του να σου παίρνουν με το έτσι θέλω τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής! Αυτό τι είναι; Δεν είναι χούντα ή για την ακρίβεια μία καπιταλιστική χούντα; Εγώ προσωπικά τα σλογκανάκια του στυλ «ακραία δεξιά» ή «ακραία αριστερά» που χρησιμοποιούν κάποιοι για να εκφοβίσουν τον κόσμο τα ακούω βερεσέ. Κι εγώ αν αυτά τα κόμματα διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων, είμαι ο πρώτος που θα τα ψηφίσει. Σήμερα κρίνω τις πράξεις των κομμάτων και δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί όπως κουκουλοφόροι ή τραμπούκοι. Ας είναι ο,τι θέλουν. Φτάνει να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο… Μετα λύπης μου στα 3 χρόνια διαπιστώνω ότι η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα μη εφαρμόσιμο από τον άνθρωπο. Είναι ένα έξυπνο ψέμα στημένο που καλύπτει με τρόπο αριστοτεχνικό τη διαφθορά των πολιτικών.
Οι φράσεις αυτές εξόργισαν την Έλενα Ακρίτα, η οποία έγραψε στο Twitter: Προς Πλούταρχο-Σφακιανάκη: Οταν οι πολιτικοί που βρίζετε τώρα κάνανε κοτζάμ εθνική οικονομία γαρύφαλλα στις πίστες σας ήταν καλοί τότε, ε;.

Δες το video στο zappit
© 2024 tlife.gr