Ε. Αντωνοπούλου: Ξεκινά τις ετοιμασίες του γάμου! Μάθε πώς θα είναι το νυφικό της

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει σε λίγο καιρό η Εύα Αντωνοπούλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Παναγιώτη Αρκουμανέα και δεν κρύβει πια τη χαρά της. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και πήρε τη μεγάλη απόφαση να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, οι δυο τους αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα τις προετοιμασίες και να βρουν και ημερομηνία γάμου, που θα είναι μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και σίγουρα πριν τα Χριστούγεννα. Αλλά και να αποφασίσουν αν ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα ή σε κάποιο κοντινό προορισμό.
Πώς θα είναι όμως το νυφικό;
Η Εύα φαίνεται πως έχει καταλήξει στο να φορέσει ένα νυφικό σχεδιασμένο από το δίδυμο Konstantinos Melis by Laskos, καθώς της αρέσουν πολύ οι δημιουργίες τους και το στυλ τους. Το νυφικό που θέλει όμως, δεν θα είναι μακρύ. Το πιο πιθανό είναι να επιλέξει ένα νυφικό midi σε ίσια γραμμή που θα αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.
Όσο για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του γάμου; Το ζευγάρι θα αρχίσει να ασχολείται με αυτές μετά την επιστροφή του από τις διακοπές και αφού θα έχει πρώτα ορίσει την ημερομηνία του μυστηρίου.
Εμείς να ευχηθούμε η ώρα η καλή!

Read More

And More