Ε. Δημητροπούλου: Από το “Νησί” στα θρανία της Νομικής!

Η νεαρή ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, που στο πρόσφατο παρελθόν συμμετείχε στις ”Νύφες” και τη σειρά ”Singles”, γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και οι θαυμαστές της πολλαπλασιάστηκαν μετά τη συμμετοχή της στη φετινή υπερπαραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης, το ”Νησί”.

Ακόμα και οι ”φίλοι” της στο facebook, που στην αρχή ήταν λίγοι και συγκεκριμένοι, μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων της σειράς χιλιοπολλαπλασιάστηκαν κι η Eυγενία αναγκάστηκε να φτιάξει και δεύτερη προσωπική σελίδα σ’ αυτό.

Επιπλέον, παρά τα συγχαρητήρια, τα δώρα και τις κολακείες, που σύμφωνα με το ”Πρώτο Θέμα”, δεχόταν όλο αυτό το διάστημα, η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία της Νομικής, στην οποία μπήκε πρώτη, έχοντας τον καλύτερο βαθμό κι αποχώρησε επίσης, πρώτη. Η Ευγενία λοιπόν, αποφάσισε να γυρίσει στο Πανεπιστήμιο και να δώσει τα τελευταία μαθήματα που ”χρωστάει” εκεί.

Η Ευγενία, όπως αναφέρει η εφημερίδα, με την ερμηνεία της στις ”Τρεις στιγμές”, ”είχε την ευκαιρία να ξεπεράσει τη συμβατικότητα των κοριτσιών που υπαγορεύει το όμορφο, γλυκό και αβρό παρουσιαστικό της.”

Τέλος, η ίδια λίγο καιρό πριν είχε αποκαλύψει σχετικά με τη ζωή της, λόγω γυρισμάτων στην Κρήτη: ”Στην Κρήτη με έχουν αναγκάσει να πίνω ρακές, εγώ που δεν έβαζα ποτέ στο στόμα μου αλκοόλ. Άσε που όπου με βλέπουν θέλουν να μου ψήσουν και καφέ, που συνοδεύεται από τα απαραίτητα κουλουράκια.”

Read More

And More