Ε. Δημητροπούλου: “’Εχω στη ζωή μου το ίδιο πάθος με την Άννα από το “Νησί”!”

Μια αντρεπτική φωτογράφιση έκανε η Ευγενία Δημητροπούλου, γνωστή ώς η “αννούλα” από το “Νησί”. Η νεαρή ηθοποιός που είναι και φοιτήτρια της Νομικής φωτογραφήθηκε με ένα ξαχωριστό στυλ και μίλησε για το ρόλο και την επιτυχία της.

Στη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό “Soul” ποζάρει στο φακό με άγριο βλέμμα και μακριά μαύρα νύχια που κόβουν την ανάσα. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι το συνεσταλμένο κορίτσι από τη Λαμία, που μεγάλωσε μαζί με τους δασκάλους – γονείς της και αφοσιώνεται με πάθος σε κάθετι που κάνει.

“Μεγάλωσα στη Λαμία σε μια οικογέναια συντηριτική και ελεύθερη. Οι γονείς μου έμαθαν σε εμένα και τα δυο μου αδέλφια ότι μπορούμε να κάνουμε και να κυνηγήσουμε ό,τι θέλουμε”, είπε χαρακτηριστικά η Ευγενία Δημητροπούλου.
Όσον αφορά την επιλογή της να αφήσει για λίγο τη Νομική (χρωστά λίγα μαθήματα για να πάρει το πτυχίο της) και να ασχοληθεί με την υποκριτική, η ίδια είπε: “Μπορεί να φαίνομαι πολύ ήρεμη και ρομαντική, αλλά όσοι με ξέρουν καλά λένε ότι το κύριο στοιχείο μου είναι η δυναμικότητα”.
Στην ερώτηση αν την ενδιαφέρει η δημοσιότητα, η Ευγενία ανέφερε: “Είναι καλοδεχούμενη, όταν έρχεται ως επακόλουθο της δουλειά σου” και συνέχισε: “Πριν λίγες μέρες καθόμουν στο τραμ… καθώς κατέβαινα, μια κυρία με ρώτησε αν είμαι η “Αννούλα” και μου φίλησε τα χέρια με μητρική στοργή”.

Τέλος, όσον αφορά το ρόλο της και τα κοινά στοιχεία τη την “Άννα”, η ίδια είπε: “Η Άννα έχει πάρα πολύ πάθος. Ο έρωτας είναι το κυρίαρχο στοιχείο της ζωής της. Έχψ κι εγώ πάθος στη ζωή μου. Είναι από τα στοιχεία που δεν φαίνονται”.
Διάβασε περισσότερα στο “Soul” που κυκλοφορεί!

Read More

And More