Ε. Δημητροπούλου: “Για μένα το γυμνό δεν είναι ταμπού!”

Για το ρόλο της “Μυρσίνης” στα “Κόκκινα φανάρια” που υποδύεται στο Εθνικό θέατρο, τον αγοραίο έρωτα, τις ακατάλληλες σκηνές στην παράσταση και την αντίδρασή της απέναντι στο γυμνό μίλησε η Ευγενία Δημητροπούλου.
Σε συνέντευξή της στην “Real Life” η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε τις δυσκολίες του να υποδύεται μια 16χρονη πόρνη και παραδέχτηκε πως δεν ήξερε πως ακόμη και σήμερα υπάρχουν “σπίτια” και άντρες που κάνουν σεξ επί πληρωμή. “Για ‘μένα είναι τόσο αγνό ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα, που μου φαίνεται παράλογο ακόμη και το να πηγαίνουν οι άντρες για σεξ με πληρωμή. Μάλιστα, είχα την εντύπωση πως δεν υπήρχαν πια “σπίτια” στην Αθήνα”, ανέφερε.

Μιλώντας για όλα όσα τη σοκάρουν στο ρόλο της δήλωσε: “Στη σκηνή γίνομαι βίαιη κι απάνθρωπη απέναντι στην Ελένη Κοκκίδου, που υποδύεται την μαντάμ Παρί. Για ‘μενα είναι δύσκολη η στιγμή που την σπρώχνω, τη χτυπάω, την προσβάλλω και της χώνω στο στόμα το εσώρουχό μου”.

Τι κάνει το ρόλο της όμως ακατάλληλο;
“Πρώτον ένα στιγμιότυπο όπου μαζί με μια συνάδελφο μου, κρατώντας τεράστια καλαμάκια κάνουμε χρήση κοκαΐνης και δεύτερον ο φόβος μήπως η επιτυχία που έχω ως πόρνη λειτουργήσει για κάποιες απαίδευτες εφηβικές ψυχές ως πρότυπο”.
Ποια η γνώμη της για το γυμνό;
“Για ‘μένα το γυμνό δεν είναι ταμπού! Τα τελευταία χρόνια το βλέπουμε να υπάρχει σε πολλές παραστάσεις. Βέβαια, εγώ στο έργο δεν εμφανίζομαι γυμνή, λίγα πράγματα φαίνονται…”

Τέλος για την προσωπική της ζωή, εξομολογήθηκε πως της αρέσουν οι άντρες που είναι ευγενικοί με χιούμορ και μιλούν όμορφα, ενώ δήλωσε πως η αναγνωρισιμότητα συνήθως είναι αυτή που τους απομακρύνει. “Με το που με αναγνωρίζουν αποφεύγουν να με φλερτάρουν”.

Read More

And More