Ε. Κοκκίνου: Οι διάσημοι φίλοι της στα εγκαίνια του παιδικού σταθμού της! Φωτογραφίες

Το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παιδικού σταθμού της Έλλης Κοκκίνου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αν και στις αρχές του χρόνου μιλούσε για το επιχειρηματικό της βήμα, δεν μας είχε αποκαλύψει ακόμα πιο ήταν…

Κατάφερε να κάνει ένα ακόμα όνειρό της, πραγματικότητα κι αυτό την γέμισε χαρά κι ευτυχία! Ο αγγλόφωνος παιδικός σταθμός που απέκτησε στην περιοχή της Γλυφάδας, ονομάζεται “Happy Faces” και τη διακόσμησή του, ανέλαβε ο ζωγράφος Χαράλαμπος Κρέτσης. Άλλωστε, στόχος της Έλλης είναι να ζωγραφίζεται πάντα το χαμόγελο στα παιδικά προσωπάκια!

Η αυλή του σταθμού έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπαίθριο παιδότοπο και ο πάνω όροφος θυμίζει δενδρόσπιτο, ενώ η έμπνευση ήρθε από ένα παραμύθι που διάβαζε η γνωστή τραγουδίστρια στον γιο της Αλέξανδρο, για ένα αρκουδάκι, το οποίο πήγαινε νηπιαγωγείο.

Επίσης, ο χώρος θα μπορεί να χρησιμοποιείται και τα Σαββατοκύριακα για την διοργάνωση παιδικών πάρτι, ενώ τα απογεύματα θα φιλοξενεί τα εξωσχολικές δραστηριότητες!

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών πολλοί αγαπημένοι φίλοι της Έλλης από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Φυσικά δεν έλειπε από δίπλα της και ο σύντροφός της Γιώργος Μπόγρης.

Κοντά στην επιχειρηματική προσπάθεια της φίλης τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή, η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Πάνο Σταματόπουλο, η Δέσποινα Καμπούρη, η Όλγα Λαφαζάνη, ο Χάρης Βαρθακούρης με τη σύζυγό του, η Μάντα Παπαδάκου με την Αννίτα Ναθαναήλ .

Δες φωτογραφίες


Read More

And More