Ε. Κοκκίνου: Το επεισόδιο με τον πρώην άντρα της στο πάρτι του γιου τους!

Αιτία για την νέα διαμάχη ανάμεσα στην Έλλη Κοκκίνου και τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, αυτή τη φορά ήταν το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε η γνωστή τραγουδίστρια για τον γιο τους Αλέξανδρο, την περασμένη Κυριακή, χωρίς να έχει πάρει την έγκρισή του.

Όπως διαβάσαμε στην ”Real Life”, ”με βάση τη δικαστική απόφαση, τα γενέθλια του μικρού για τη φετινή χρονιά θα τα διοργάνωνε ο πατέρας του, καθώς πέρσι τα είχε διοργανώσει η μητέρα του. Έτσι, ο Παναγιώτης έκλεισε ημερομηνία και ώρα και ενημέρωσε την πρώην σύζυγό του αν θέλει να παρευρεθεί και να φέρει όσα άτομα επιθυμεί. Η Έλλη τον ενημέρωσε μετά από δύο ημέρες πως θα έρθει με την νονά του, την ηθοποιό Τζένη Μπότση.”

Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης κατάφερε να μάθει, όμως, ότι και η Έλλη Κοκκίνου είχε οργανώσει ένα πάρτι για το μικρό τους γιο και αποφάσισε να πάει την περασμένη Κυριακή στη Βούλα την ώρα που το πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη. Το μόνο που έκανε μόλις βρέθηκε στο χώρο ήταν να συνομιλήσει με τον αδερφό της Έλλης, Βασίλη και λίγο μετά αναχώρησε.

Άνθρωπος του περιβάλλοντός του δήλωσε: ”Ο λόγος που το έκανε αυτό, δεν ήταν για να σταματήσει το πάρτι, αλλά για να διασφαλίσει ότι ο μικρός δεν θα σβήσει και δεύτερη τούρτα, καθώς θα ήταν άσχημο για την ψυχική ισορροπία του μικρού.”

Η Έλλη δήλωσε σχετικά με το περιστατικό αυτό ”δεν υπάρχει κανένας λόγος ν’ ασχοληθώ ή να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα”, ενώ ο Παναγιώτης Βασιλειάδης με τη σειρά του ”Δεν συνηθίζω να μιλάω, επειδή όμως το θέμα είναι κοινωνικό, αλλά έχει να κάνει και με την ψυχική ισορροπία του παιδιού είμαι αναγκασμένος να επιβεβαιώσω όλα τα γεγονότα… Τους παιδοψυχολόγους τους έχουμε για να τους συμβουλευόμαστε, να τους ακούμε και όχι μόνο για να τους επισκεπτόμαστε.”

Read More

And More