Ε. Κούρκουλου: Οι λεπτομέρειες για τη συλλογή που σχεδίασε και η στήριξη του Κ. Μαρτάκη!

Από τα πράγματα που την χαρακτηρίζουν είναι το μοναδικό της στυλ, τα πολλά τατουάζ της και η αγάπη της για τη μόδα. Η Εριέττα Κούρκουλου είναι άλλωστε μία από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες και δεν μας κάνει εντύπωση που αποφάσισε να κάνει την αδυναμία της στη μόδα επαγγελματικό προσνατολισμό.

Τις σπουδέςτης στα οικονομικά σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου η Εριέττα θα τις αξιοποιήσει στο πρώτο της επιχειρηματικό project που ονομάζεται Lovink. Πρόκειται για μία νέα εταιρεία ρούχων τα οποία σχεδιάζει η ίδια. Φυσικά, , σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, θα είναι κομμάτια μοντέρνα, πολύ καλής ποιοότητας αλλά σε προσιτές τιμές. Ρούχα νεανικά και ευκολοφότερα για ανθρώπους της εποχής μας!
/
Στο πλευρό της είναι όλη η οικογένεια, ο σύντροφός της αλλά καιο κολλητός της φίλος Κώστας Μαρτάκης. Ο τραγουδιστής μάλιστα ήταν ο πρώτος που φόρεσε μπλουζάκι της Lovιink! Πρόσφατα, τον είδαμε να τον φοράει και σε μία από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και μιλάμε για την εμφάνισή του στην εκπομπή Μϊλα, την περασμένη Πέμπτη.

/

Η νέα κολεξιόν της νεαρής και όμορφης κόρης της Μαριάννας Λάτση είναι σίγουρα ένα από τα πιο stylish κορίτσια της κοσμικής Αθήνας και ήδη τα πρώτα δείγματα της συλλογής της έχου ήδη αγαπηθεί από τους fashionistas της χώρας.

Τα πρώτα δείγματα έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αφού η ίδια ανεβάζει με μεγάλο ενθουσιασμό διάφορα κομμάτια σην σελίδα της στο instagram.

Πέρα από την μόδα όμως η Εριέττα Κούρκουλου έχει μία ακόμη μεγάλη αγάπη, για τα ζώα! Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει με τα σκυλάκια της. Από αυτή την αγάπη λοιπόν δημιούργησε τον οργανισμό “Save a greek stray” για τα αδέσποτα. Μέρος τον εσόδων από τα ρούχα της Lovink θα διατίθενται εκεί!

Read More

And More