Ε. Κούρκουλου: “Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θα με κρίνουν για το όνομά μου!”

Είναι μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες της ελληνικής showbiz και παρόλο που προέρχεται από μια ιδιαίτερα γνωστή οικογένεια της κοσμικής Αθήνας δεν χάνει τον αυθορμητισμό και την παιδικότητά της.
Ο λόγος για την Εριέττα Κούρκουλου που φέτος έκανε το πρώτο μεγάλο επαγγελματικό της βήμα, σχεδιάζοντας την προσωπική της συλλογή ρούχων.
Μιλώντας στο περιοδικό “Close up” και την Αγγελική Σάπικα, η Εριέττα μιλά για την οικογένειά της και χαμογελά σε αυτούς που την κρίνουν με βάση το όνομά της

Αισθάνθηκες ποτέ ότι λόγω του ονόματός σου πρέπει να αποδείξεις πράγματα που για άλλα κορίτσια της ηλικίας σου ίσως και να είναι αυτονόητα;
«Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Στόχος μου είναι να τα έχω εγώ καλά με τη συνείδησή μου. Αν έμπαινα στη διαδικασία να επηρεάζομαι από την άποψη που έχει ο καθένας για μένα, θα έχανα τον χρόνο μου. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θα με κρίνουν μόνο και μόνο λόγω του ονόματός μου και αυτό το έχω αποδεχτεί πλήρως! Ωστόσο, πρέπει να σας πω ότι είμαι περήφανη για το όνομά μου. Και τα δύο επίθετά μου προέρχονται από ανθρώπους που λατρεύω και εκτιμώ αφάνταστα και με τιμά ιδιαίτερα να φέρω τα ονόματά τους. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος είναι προκατειλημμένος, το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω».
Όταν την ρωτούν εάν έχει μετανιώσει ως τώρα για κάποια από τις κινήσεις της, απαντά χαμογελαστά:
«Δεν έχω μετανιώσει ως τώρα για κάτι συγκεκριμένο. Ό,τι έχω επιλέξει να κάνω με έχει οδηγήσει στον άνθρωπο που είμαι τώρα και αφού τα έχω καλά με τον εαυτό μου δεν έχω λόγο να μετανιώσω για κάποια από τις επιλογές μου».

Διάβασε περισσότερα στο Close up που κυκλοφορεί!

Read More

And More