Ε. Μανωλίδου: Αφιέρωσε το “Musical, Αγάπη μου” στα παιδιά του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ!

Στη σκηνή του “Παλλάς” βρέθηκε χθες βράδυ η Ευγενία Μανωλίδου και παρουσίασε το “Musical, Αγάπη μου!” με τους Παναγιώτη Πετράκη, Αντιγόνη Ψυχράμη, Γιάννη Φίλια και Ευδοκία Μωϋσίδου σε μια μαγική βραδιά.

Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, όπου θα διατεθούν και τα έσοδα.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων ο σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου, Άδωνις Γεωργιάδης, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Αλεξία Βαρδινογιάννη, η Δέσποινα Μοιραράκη, η Όλγα Κεφαλογιάννη και πολλοί άλλοι.
Η αγαπημένη μαέστρος μαζί με τους ερμηνευτές χάρισαν στο κοινό ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που κράτησε συντροφιά στο κοινό, ένα ολόκληρο δίωρο μαζί με τις πιο αγαπημένες μελωδίες από τα Musicals και τον ελληνικό κινηματογράφο.

Τους δημοφιλείς ερμηνευτές πλαισιώνει η 25μελής ορχήστρα “Symphomaniacs” υπό τη διεύθυνση της Ευγενίας Μανωλίδου και μας ταξίδεψαν στον υπέροχο κόσμο της θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής.
Πασίγνωστες μελωδίες από τα ξένα Musicals όπως “West Side Story”, “Dirty Dancing”, “Fame”, “Mamma Mia” αλλά και από ελληνικές ταινίες όπως “Κορίτσια για φίλημα”, “Γοργόνες και Μάγκες”, “Ζαΐρα”, “Φτωχαδάκια και Λεφτάδες” παρέσυραν μικρούς και μεγάλους.

Δες φωτογραφίες:

Μίνως και Μαρί Κυριακού

Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη

Ευγενία Μανωλίδου

Ζέτα Αντσακλή, Αλεξία Βαρδινογιάννη
Μελίνα Δασκαλάκη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη

Φωτογραφίες από την παράσταση

Read More

And More