Ε. Μανωλίδου: » Έχω μεγαλώσει πολύ δύσκολα»!

Ε. Μανωλίδου: » Έχω μεγαλώσει πολύ δύσκολα»! | tlife.gr

Η Ευγενία Μανωλίδου, μίλησε στο περιοδικό Athens Magazine για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. »Ο μπαμπάς μου ήταν βιομήχανος, αλλά πέθανε όταν ήμουν 14 χρονών. Δεν ήταν από τους δυνατούς επιχειρηματίες. Ήταν σε μια μέση κατάσταση, την οποία δεν είχε φροντίσει να οργανώσει τόσο καλά, με αποτέλεσμα, αφότου πέθανε, να έχουμε τρομερά οικονομικά προβλήματα», παραδέχεται η κριτής του »Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Και συνεχίζει: » Έχω μεγαλώσει πολύ δύσκολα και αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση, δεν αντικατοπτρίζει με καμία δύναμη την πραγματικότητά μου». Ανάμεσα στις πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε, μίλησε και για τον πρώτο της γάμο με τον πολύ μεγαλύτερό της ηλικιακά Θοδωρή Μανωλίδη.

»Έτυχε να πέσω σε έναν άνθρωπο που δεν μου έκανε κακό. Ήταν μια σχέση περισσότερο πνευματική και εσωτερική παρά οτιδήποτε άλλο. Μιλάγαμε πολύ και για πράγματα που είχα ανάγκη να μάθω, να ακούσω και να ταξιδέψω, γιατί στο σπίτι μου η μαμά μου προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα με δύο παιδιά και δεν είχε καιρό να ασχοληθεί με τις εσωτερικές ανάγκες μας, πράγμα πολύ κατανοητό. Αυτή η τακτική σε μένα δούλεψε πολύ», δηλώνει η Ευγενία.

Όσον αφορά τον λόγο του χωρισμού τους; »Χάσμα γενεών» υποστηρίζει η ίδια.

READ more