Ε. Μενεγάκη: Για ψώνια στη λαϊκή αγορά με το μονόπετρο!

Ε. Μενεγάκη: Για ψώνια στη λαϊκή αγορά με το μονόπετρο! | tlife.gr

Στη λαϊκή αγορά της Κηφισιάς βρέθηκε για τα καθιερωμένα ψώνια της, λίγο μετά την εκπομπή της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά με το μονόπετρο δαχτυλίδι.

Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” συνάντησε την Ελένη με casual ντύσιμο, τις αγαπημένες της καφέ Ugg μπότες, αλλά και το μονόπετρο δαχτυλίδι που σύμφωνα με πληροφορίες της χάρισε ο Γιάννης Λάτσιος, το οποίο όμως δεν αποχωρίζεται ούτε στιγμή.

Η Ελένη αγόρασε φρούτα και λαχανικά για την οικογένειά της, καθώς, όπως έχει επισημάνει επανειλημμένα θέλει ιδίως τα τρία της παιδιά Αγγελος, Λάουρα και Βαλέρια να τρέφονται με τα πιο αγνά υλικά. Το ίδιο ισχύει και για την ίδια. Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στον αέρα της εκπομπής, η ίδια έχει φάει μέχρι και ξύλο από την μητέρα της για να τρώει υγιεινά και δοκιμάσει έστω και λίγη σούπα, που κάποια στιγμή στην ζωή της αρνείτο κατηγορηματικά να φάει.

Έτσι, αφού έκανε τις αγορές τις επέστρεψε στο σπίτι της, «φορτωμένη» με μήλα, φράουλες, καρότα, πράσα και άλλα φρούτα και λαχανικά.

Διάβασε περισσότερα στο «ΟΚ!»

READ more