Ε. Μενεγάκη: Η δήλωση που ενόχλησε την Σκορδά και η “μετακόμιση” στη βραδινή ζώνη

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν για πολλά χρόνια η βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Όταν ήρθε η στιγμή να αναλάβει το μεσημεριανό πρόγραμμα του σταθμού πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρει. Κι όμως! Είναι πλέον βασίλισσα και του μεσημεριού καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ καλά.

Η ίδια υποστήριξε πρόσφατα στην εκπομπής της ότι πηγαίνοντας στη νέα ζώνη έκανε την… ανατροπή! “Το μεσημέρι δεν υπήρχε κάτι σταθερό στο τι θα δει ο κόσμος. Ή επαναλήψεις θα έβλεπες ή προγράμματα πιο “κουτσομπολευτικά”. Δεν είχανε καλεσμένους, δεν είχαν άλλη θεματολογία… Έπαιζε μόνο κουτσομπολιό. Οπότε, αυτό είναι μια διαφορετική πρόταση. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Γιατί μπορεί του χρόνου να γίνουμε πολλοί το μεσημέρι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Η δήλωση αυτή φαίνεται όμως πως ενόχλησε την Φαίη Σκορδά και σχολίασε με την σειρά της τα λόγια της Ελένης. “Πάντως εγώ επειδή έχω δουλέψει αρκετά χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη, φαντάζομαι ότι και στα πρωινά συζητάμε τα lifestyle θέματα. Απ΄ την άλλη γίνονται και σοβαρά θέματα, τα οποία τα πρωινά ποτέ δεν είχαν ποτέ. Και κοινωνικά, και θέματα επικαιρότητας και ενημέρωσης, τα οποία ένας παρουσιαστής της πρωινής ζώνης, αν δεν είχε τα φόντα δεν θα μπορούσε να υπηρετήσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά υπερασπιζόμενη την θητεία της στη μεσημεριανή ζώνη του Alter.

Την ίδια ώρα, γίνεται γνωστό πως η ίσως μετακομίσει σε μία εντελώς διαφορετική ζώνη!Ο ιδιοκτήτης του ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς ξεκαθάρισε πως αποκλείεται να επιστρέψει το πρωί. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες μετά από πρωινή και απογευματινή βασίλισσα να γίνει και βασίλισσα το βράδυ!

Η Ελένη έχει δοκιμαστεί σε βραδινά show αφού για πολλά χρόνια παρουσίαζε τα καλλιστεία του ANT1. Ωστόσο, μία ακόμα αλλαγή στην ώρα που παίζει δεν ξέρουμε κατά πόσο θα γίνει αποδεκτή από το τηλεοπτικό της κοινό…

Read More

And More