Ε. Μενεγάκη και άλλοι celebrities ενισχύουν την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού!

Στη φωταγώγηση του κτηρίου City Link και του πολυκαταστήματος Attica στο κέντρο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού βρέθηκαν χθες το βράδυ επώνυμοι από την ελληνική showbiz. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

/

Από τους πρώτους που έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” ήταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Δούκα Χατζηδούκα, που ενίσχυσαν με τον δικό τους τρόπο τη φετινή εκστρατεία.
Ακόμη, την εκδήλωση παρακολούθησε η Λόλα Νταϊφά, η Μαίρη Συνατσάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλοί ακόμη.

/

Αξίζει να αναφέρουμε πως η φωταγώγηση του κτηρίου έγινε στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder που κάθε Οκτώβριο πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων-Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.
Η Πρωτοβουλία ξεκινά το 2000 από την Evelyn Lauder, για να αφυπνίσει την προσοχή στη σημασία της υγείας του μαστού και της έγκαιρης διάγνωσης. Την πρώτη χρονιά, 26 κεντρικά σημεία σε 22 χώρες φωταγωγήθηκαν συμβολικά με ροζ χρώμα, συμπεριλαμβανομένου του Empire State Building (ΗΠΑ), την Όπερα του Σίδνεϊ (Αυστραλία) και τον Πύργος της Πίζας (Ιταλία).

/

Περισσότερες από 40 Πρώτες Κυρίες σε όλο τον κόσμο, καθώς και άλλες προσωπικότητες συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Παγκοσμίων Μνημείων –Σημείων Οροσήμων, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και φωταγωγώντας εκατοντάδες κτίρια σε ροζ χρώμα.
Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί επάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας σε 70 χώρες μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

/

Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ελένη Μενεγάκη
/

/

/

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη
/

Σταματίνα Τσιμτσιλή
/

Λόλα Νταϊφά, Ελένη Μενεγάκη
/

Λόλα Νταϊφά, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη
/

/

Read More

And More